Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    Alıntı otisabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın Sayın Regalciler

2 defadır başıma gelen olay sudur. 2012 model regal raptor spyder sahibiyim. Ramazan dinlemeden bir hırsız dadandı. Sabah kalkıp motora gittiğimde yerde depodan motora yakıtı aktaran plastik parçayı yerde görüyorum. Kapalı garajım olmadıgı için bu benzin hırsızına karşı nasıl engel olabilirim.
    Şimdiden teşekkürler
    motorun yerini değiştir bunu ilk başta yapmalısın kesinlikle insanların geçtiği yere koyabilirsen öyle imkanın varsa yapmalısın branda varsa örtmelisin üstünü benim fikrime göre şahsen benimde kapalı garajım yok ama her zaman üstünü kapalı tutarım ve caddenin ortasına koyup kitlerim tabii ekstra olarak işyerinin güvenlik kamerasının gördüğü yere koyuyorum
    Konu rr250e9kırmızı tarafından (18.July.2013 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    oradak' hortumlar yer'ne bakir borudan contali b'r tes'sat .ek'leb'l'r alarm h'.b'r ';e yaramaz/// ben'm motorumda da alarm var oradak' hortumu s,kmek alarmi akt'f hale get'rmez alarm motorun elektr'k aksaminda b'r haraket olunca .ali;maya ba;lar///

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oradak' hortumlar yer'ne bakir borudan contali b'r tes'sat .ek'leb'l'r alarm h'.b'r ';e yaramaz/// ben'm motorumda da alarm var oradak' hortumu s,kmek alarmi akt'f hale get'rmez alarm motorun elektr'k aksaminda b'r haraket olunca .ali;maya ba;lar///
    Bi terslik var. "Alarm motorun elektrik aksamında hareket olursa çalışmaya başlar derken" sen alarmı motoruna koy, üstünü brandayla ört. Brandanın üstüne kuş konsa alarm yine çalar..
    "CaRPe DieM"

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    alarmım olduğu için biliyorum.branta örtülürse ve şasede bir titreşim darbe olursa, yada alarm kuruluyken kontağı açarsa hırsız alarm devreye girer. ben alarmı hem hırsızlar hemde motorun üstüne binip fotoğraf çektiren magandalar için koydum. oldukça etkili kimse motora yaklaşamıyor

benzin konusundada motora alarmı tak sonra. benzin hortumunu duvara gelecek ve duvarla motorun arasına insan giremeyecek şekilde parkedersen hırsız oraya girmeye çalışırken motoru hareket ettirir ve alarm devreye girer o panikle bir dahada bulaşmaz senin motora.

bu tip hırsızlığı yapanlar mahalle arasında açık egsozla scootera binen tiosiz tayfalardır. en caydırıcı yöntem benim dediğim duvar yöntemidir. brandada işe yaramayabilir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sert bir malzemeden bakır veya benzeri bir boru olmaz kısa zamanda kırma yapar
    alarm elektiriksel çalışmaz titrşim .sarsıntı.darbe ile devreye girer

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben motorumu Vatikan konsolosluğunun kapısına, güvenlik kamerasının tam karşısına bırakıyorum. İcim rahat. Tavsiyem, motoru park ettiginiz yere Eminönü'nden 15 tl ye sahte kameralardan alarak hırsızın göreceği bir yere kamerayı asmanız. Gunümüz hırsızlarının en büyük korkusu mobese ve kameralar. Caydiriyici olacaktır.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)