Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sok Oldum.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    her benzine zam geldiğinde böyle bizim gibi 3 5 kişi ayaklanıyor protesto ediyor. yok 5 tl olsun eşşeğe binerim diyor, protesto yapalım diyor. sonra protesto yapılıyor k. bakmayın şehir dışına çıktığım için aranıza katılamadım deniliyor. şu an istanbulda veya diğer illerde yapılacak olan protestolar var bizde onlara katılabilirz hafta sonu !!

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence hiç büyük protesto gösterilerine gerek yok. Bir ara dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum diye stickerlar vardı. Bir kaç kişi aracına yapıştırdı. Sonra devamı gelmeyince söktü herkes. Aslında trafikteki araçların büyük çoğunluğu bu stickerları yapıştırsalar bence kafi. O zaman devlet bu utanca daha fazla dayanamz bir düzenlemeye gider. Düşünsenize ülkenize yabancı devlet adamları geliyor trafikteki tüm arabalarda bir sticker var. Bizim başbakana soruyor hocam bunlar ne iş ne yazıyor bunlarda :D O zaman bizimkilerin yüzünü görmek isterdim doğrusu :D

TA2ADN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tolga
    Bilişim Bilgisayar
     250 e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    utanacak yöneticilerimiz olsa sanırım çok daha farklı bir ülkede yaşıyor olurduk kanaatindeyim, benzin fiyatlarından önce utanılacak çoook şeyleri var.
    vergi toplama konusunda kendi teroristine 10 bin lira üzerinde maaş veren, meclisin tüm imkanlarını sunan, cumaya helikopterle giden, makarna, kömür beyaz eşya gibi bir kısım halkına her türlü yardımı yapan, köprüyü bile yanlış yere yapan ve bunun gibi sonsuz ödemesi olup , özelleştirme adı altında herşeyi satıp satacak başka şey bulamayn bir hükümetin bu şekilde insanların kullanmak zorunda olduğu şeylerin fiyatını fahiş bir şekilde dalga geçer gibi ayarlaması, ileride vergi konusunda kim bilir nelerden feragat edeceğimizin göstergesidir. Saygılarımla.
    Tolga Aydın B rh(-) Kadıköy 250-E9 2007

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TA2ADN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    utanacak yöneticilerimiz olsa sanırım çok daha farklı bir ülkede yaşıyor olurduk kanaatindeyim, benzin fiyatlarından önce utanılacak çoook şeyleri var.
    vergi toplama konusunda kendi teroristine 10 bin lira üzerinde maaş veren, meclisin tüm imkanlarını sunan, cumaya helikopterle giden, makarna, kömür beyaz eşya gibi bir kısım halkına her türlü yardımı yapan, köprüyü bile yanlış yere yapan ve bunun gibi sonsuz ödemesi olup , özelleştirme adı altında herşeyi satıp satacak başka şey bulamayn bir hükümetin bu şekilde insanların kullanmak zorunda olduğu şeylerin fiyatını fahiş bir şekilde dalga geçer gibi ayarlaması, ileride vergi konusunda kim bilir nelerden feragat edeceğimizin göstergesidir. Saygılarımla.
    hataydaki suriyeli vatandaşlara 2 farklı devlet kurumu kart vermiş. bu kartlara her ay para yükleniyormuş. kamplardaki marketlerden alışverişi bu kartlarla yapıyorlarmış..
    televizynda gösteriyordu suriyeleriler oruc tutuyor iftar açıyor kadınlar yemek yapıyor diyordu. erkeklerde bi araya gelmiş sohbet muhabbet... maaş da devletten. iftar yemeğide devletten..
    ondan sonra benzin 5 tl. devletin adaleti nerde. tuttuğunu öpüyor bu devlet.

kaynak fox tv haber bülteni..
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kelimeyi tasvip etmesem de koyun diyebileceğiniz insanlar vardır hem de her toplumda her % lik kesimde vardır. Burada problem toplumun belli bir kısmını nitelendirmektir. Her iktidar partisinin bir tarafının kılı olan insanlar var ve olacak bu kaçınılmaz. Forumumuzda toplumun belli bir kesimini aşağılayıcı sözler kullanmayalımki buradaki dostluğumuz daim olsun. Biz burada motosiklet muhabbeti için toplandık. Motosiklete özellikle RR a ilgi duyan herkes bu forumda kimse tarafından kötü ithamlara maruz kalmamalı.
    kardeş sözüm bundan önceki secimdeki %50 lik kısma değil. aslında bundan sonraki yüzdelik kısma olmalıydı.

16 yıllık esnafım ben insanların bu kadar madur olduğunu görmemiştim.. bakın yeni yasa cıkartıyorlar... kasap manav bakkal. bunlar 2 km den yakın olmayacakmış birbirine...

ama avm leri hala şehir içinde tutma kararı cıkmış meclisten....
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    100 lira benzinin 65 lirasi devletin cebine gidiyor... diyecek sozum yok daha
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)