Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 735 Toplam 7749 Sayfadan BirinciBirinci ... 23563568572573373473573673774578583512351735 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77484 adet sonuctan sayfa basi 7,341 ile 7,350 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ
    Birileri forumun dil ayarlarıyla oynamış :mrgreen:
    Ben de öyle dedim, oynamayın dedim bozarsınız dedim, dedim dedim dinletemedim

Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav sende hemen sopayı gösteriyon aba altından (Celil'e mi benzemeye başladın nedir ????).Hem suçlu hem güçlüsün.Hem ingilizce selam veriyon devam edince de çemkiriyon.:mrgreen: :mrgreen: Alllllaaaaaaaaaaa..........
    Yok canım ben sadece bi halt yapıyoz ama yokuşa gidiyo demek istedim. Gidersek beraber gideriz yokuşa abim ayıpsın :mrgreen:

Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben uzun yolda bazen kapatıyorum mecbur. Ama paralı bir yola falan gireceksem inip açıyorum. Yani sadece radar olayı için kapıyorum. Daha doğrusu ilk defa bu Karadeniz turunda kapadım Ordu Giresun arasında her yer kamera ve yer yer 50' yi geçtiğin zaman ceza yazıp gönderiyorlarmış. Herkes çok dertli bu konudan. Çoğu yerde konvoy var, görsen çok komik

Motorla bu hız olayını sabitleme işi çok tehlikeli. 50 km. çok az olduğu için ve sürekli gözün km. saatinde olacağından, yanından seni geçmek isteyenler vs.. gibi durumları farketmek zorlaşıyor ve çok tehlikeli bir durum oluşturuyor. Bu sebeple orada kapama kararı aldım. Zaten o bölgede motorların çoğunun plakası yok

Uzun lafın kısası, diyeceğim o ki, trafik kurallarını koyarken motorları göz önüne almadıkları sürece böyle çözümler üretmek gerekiyor gibi geliyor bana. Böyle içimi rahatlatıyorum yani

Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galiba Lanet olası federaller
    Peki atıyorum 150km hızla bi radarın önünden geçtim ve plakam kapalı. 2-3 km ilerde çevirmesi var radarın. Ve radar adamları uyardı motorlunun plakası kapalı diye. Sen de çevirmeden de yapıştırdın durmadın geçtin. Bu riskli değil midir. Peşine birileri düşse falan?

Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galiba Lanet olası federaller
    Hepsi Cihan'ın suçu:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
    Allllaaahım neeydi günaahımmm.. dararaaaraaammm.. :dil:

Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi zaten adam ortalığı karıştırmak üzere programlanmış, kesin onun suçudur pis fazercıııı
    Vaaay şimdi öyle olduk
    "CaRPe DieM"

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Cihancım motorun önde plakası olmadığından hiçbir radar motoru göremez. Renginden ve tek oluşundan dolayı çevirirler. Arkadan plaka okuma köprü gişelerinde ve kırmızı ışık ihlalinin tehlikeli olduğu noktalarda yapılıyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin (pamela andersonu) :mrgreen:

Bu arada Celil Abi özel mailine bakabilir misin?

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihancım motorun önde plakası olmadığından hiçbir radar motoru göremez. Renginden ve tek oluşundan dolayı çevirirler. Arkadan plaka okuma köprü gişelerinde ve kırmızı ışık ihlalinin tehlikeli olduğu noktalarda yapılıyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin (pamela andersonu) :mrgreen:

Bu arada Celil Abi özel mailine bakabilir misin?
    Tamam radar okumadı. Ama hızını kaydediyo, gönderiyo kontrol noktasına. Dediğim gibi, kontrol noktasında durmaman büyük bir suç unsuru haline geliyor. Bir yunus polis oralarda olsa veya ne bileyim bir yerde peşine düşseler vs. falan. Berbat bir durum olur..
    "CaRPe DieM"

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Eğer çevirme varsa zaten kaçarın yok ama tepe kamerasından her türlü kurtuluyorsun zannımca.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Eğer çevirme varsa zaten kaçarın yok ama tepe kamerasından her türlü kurtuluyorsun zannımca.
    Peki ben uzun turda (Mesela bayramın birinci günü tek çıkışta 700km yapıcam) plakayı söküp çantaya koyarsam, çevirmede de kaçmayıp, kontrol noktasında plakam düştü, dersem. Yer mi
    "CaRPe DieM"

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Yemezler abi, bence plakayı tek vidasından sıkıca tuttur sonra okunmayacak şekilde yamult. durdururlarsa "aaaa" yaparsın durdurmazlarsa da zaten okunmaz. Yada üzerini iyice çamur kapla.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Yemezler abi, bence plakayı tek vidasından sıkıca tuttur sonra okunmayacak şekilde yamult. durdururlarsa "aaaa" yaparsın durdurmazlarsa da zaten okunmaz. Yada üzerini iyice çamur kapla.
    Hiç biri kulağa güzel gelmiyo yav :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Bu duruma düşürenler utansın bizim suçumuz var mı?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bu duruma düşürenler utansın bizim suçumuz var mı?
    Yok tabi.. Benim altımda, sürekli 80'le gittiğinde hararet yapacak bir motor var. Ne yapabilirim yani..
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki atıyorum 150km hızla bi radarın önünden geçtim ve plakam kapalı. 2-3 km ilerde çevirmesi var radarın. Ve radar adamları uyardı motorlunun plakası kapalı diye. Sen de çevirmeden de yapıştırdın durmadın geçtin. Bu riskli değil midir. Peşine birileri düşse falan?
    Özgür gerekli cevapları vermiş ama bende fikrimi yazmak istedim. Zaten benim amacım 150 kapatıp gitmek değil, 120 km. gibi hızlarla seyahat edebilmek ve birisi beni sıkıştırırsa sadece o periyotta hızlanıp kendimi güvenli yere atıp tekrar hızımı düşürmek. Bu arada 120 km. süratin (titreşim ve benzeri unsurlarla) sürücü dikkatini dağıtmayan bir motosiklet için tehlike olmadığını düşünüyorum.

Bu sebeplerle bu hızlarda seyahat ederken olurda bir radar görüp çevirmeye girseydim, ekibi görür görmez arkasına yanaşıp plakamı açmayı planlıyordum. Yani çevirme olsaydı cezamı kabul edecektim Tabi o anki adrenalinle kaçmaya kalkarmıyım orasını bilmiyorum

Dönüş yolunda da biraz hızlı gelmem gerekti. Bu sebeple plakayı kapadım ama gece yolculuğu olduğından ve Ankara' dan sonrası TEM olduğundan çok şükür sıkıntı olmadı.

Yani Karadeniz turunu birazda galiba ettiğim duaların yardımıyla radar yemeden kapadım ve bu durum neredeyse imkansıza yakın o yollar için. Neredeyse o bölgeye giden her vatandaş en az bir radar cezasından bahsediyor. Benden bir hafta sonra bir abimiz Rize' ye 250' lik maxi scooter' ıyla gitti ve ard arda 2 kez radar cezası yemiş :( Böyle olunca çare bulmak gerekiyor maalesef.

Sayfa 735 Toplam 7749 Sayfadan BirinciBirinci ... 23563568572573373473573673774578583512351735 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 75 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 75 misafir)

Bu Konu için Etiketler