Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu
Toplam 68 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,616
    Beğenilmiş
    6,980
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şampiyon diye bir marka buji taktı benim motora. bir daha patlarsa bu sefer bosh alırım bende.
    Şampiyon iyi markadır kalitelidir

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can bunları bende değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum montajı kolay mı? nereden ve kaça temin ettin ?
    bizde çok basit karbüratörün üst kapaklarını açmak için uygun boşluk var ama sanırım sizde karbüratörü sökmek gerekiyo. Ali usta'dan sipariş ettim 30 liraya. eğer şimdiye kadar hiç ellemediysen bence değiştirmende yarar var abi. motorun sağlıklı çalışması için basit ama önemli bi parça.

eğer almayı düşünürsen 1 tane fazla sipariş ediver abi benim için. koşturmadan aklıma gelmedi yedeklemek.
    Konu neyyQ tarafından (18.Temmuz.2013 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motoru Dün akşam üstü ali ustaya bıraktım. çalışmasında acayip bir dengesizlik vardı. benzin bitiyormuşcasına gaz yemiyordu. bakalım bugün gidicem sonuç inş. iyi olur

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı neyyQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde çok basit karbüratörün üst kapaklarını açmak için uygun boşluk var ama sanırım sizde karbüratörü sökmek gerekiyo. Ali usta'dan sipariş ettim 30 liraya. eğer şimdiye kadar hiç ellemediysen bence değiştirmende yarar var abi. motorun sağlıklı çalışması için basit ama önemli bi parça.

eğer almayı düşünürsen 1 tane fazla sipariş ediver abi benim için. koşturmadan aklıma gelmedi yedeklemek.
    Allah razı olsun senden, sen söylemesen boşuna serviste canımı sıkıp durucaktım. dediğin gibi çıktı benzin vakumlarının ikiside parçalanmış onları değiştirdi şu an motor canavar gibi,
    az daha ramak kalmıştı motoru satmama şu an çok mutluyum kafamdaki çok büyük bir sorun ortadan kalktı

vakum lastikleri bizim motorlarda kronik bir ağrızaymış o yüzden 3000 ile 6000 km arasında kontrol edilmesi gereken bir olay ihmal etmeyin daytona kullanıcıları.

bu sorun sayesinde

motorun bujileri değişti
    karbüratör temizlendi
    zincir gerildi
    vakup lastikleri sıfırlandı.
    arka fren balatası değişti

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,616
    Beğenilmiş
    6,980
    Allah razı olsun senden, sen söylemesen boşuna serviste canımı sıkıp durucaktım. dediğin gibi çıktı benzin vakumlarının ikiside parçalanmış onları değiştirdi şu an motor canavar gibi,
    az daha ramak kalmıştı motoru satmama şu an çok mutluyum kafamdaki çok büyük bir sorun ortadan kalktı

vakum lastikleri bizim motorlarda kronik bir ağrızaymış o yüzden 3000 ile 6000 km arasında kontrol edilmesi gereken bir olay ihmal etmeyin daytona kullanıcıları.

bu sorun sayesinde

motorun bujileri değişti
    karbüratör temizlendi
    zincir gerildi
    Korhan olayın çözülmesine çok sevindim çok can sıkıcı ama herkes için kıymetli çok yararlı bir tecrübe oldu

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bu sorun sayesinde

motorun bujileri değişti
    karbüratör temizlendi
    zincir gerildi
    Benim 2 aylik 3500 km deki daytona duz yolda 120 km yi gecmiyor. Sizinbsu andaki hiziniz nedir. Benimde baktirmam gerekirmi???
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı pegasus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 2 aylik 3500 km deki daytona duz yolda 120 km yi gecmiyor. Sizinbsu andaki hiziniz nedir. Benimde baktirmam gerekirmi???
    Su anki hizimi denemedim ama 100 un ustune cikiyor rahatca tork asiri yukseldi bence sende kontrol ettir tanesi 20 lira cifti 40 lira zaten baktirmanda yarar var

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bu sorun sayesinde

motorun bujileri değişti
    karbüratör temizlendi
    zincir gerildi
    ne demek yahu. zaten önemli olan birbirimize tecrübelerimizi aktararak sorunu kendi başımıza halledebilmektir. iyisine lafım yok ama, yoksa biz bu iş bilmeyen ustalara çok para kaptırırız.

aynı sorunları bi sen bi ben yaşıyoruz zaten yağ damlatma olayı benm hala çözülmedi. contalar değişti, keçe değişti ama hala devam. 3. ye yağ damlatmadan servise vericem motoru. yapamazlarsa yine garantisi var kardeşim getirin yenisini dicem :D

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı neyyQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek yahu. zaten önemli olan birbirimize tecrübelerimizi aktararak sorunu kendi başımıza halledebilmektir. iyisine lafım yok ama, yoksa biz bu iş bilmeyen ustalara çok para kaptırırız.

aynı sorunları bi sen bi ben yaşıyoruz zaten yağ damlatma olayı benm hala çözülmedi. contalar değişti, keçe değişti ama hala devam. 3. ye yağ damlatmadan servise vericem motoru. yapamazlarsa yine garantisi var kardeşim getirin yenisini dicem :D
    aman yağ damlatma olayını ti ye alma, bende erken farkettim senin gibi hemen götürdüm servise motorlanddaki adam ne kadar keçeleri garantiden değiştirmek istemesede değiştirttim sorunum halloldu.

keçeden başka neden kaynaklanabilirki bu sorun acaba ?

yağ damlatan motorla 200 250 km lik bir yola çıktınmı kesin bir yerden patlak verir.

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korhan olayın çözülmesine çok sevindim çok can sıkıcı ama herkes için kıymetli çok yararlı bir tecrübe oldu
    kafamı çok takmıştım hallettiğim için şu an çok rahatım. üstelik motorun ivmelenmesi torku, son hızı acayip değişti. egsozlardan çıkan ses gürüldetiyor her yeri, egsoz sesi daha verimli oldu

Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)