Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Ben 2001 yılında gittiğimde eleman (eğitmen) bir seferinde paraşütün dolandığını, bıçakla mevcut ipleri kesip yedeği açtığını, o esnada beraberindeki turistin çığlık çığlığa bağırdığını anlattı. Manyak, ne anlatıyorsun, müşteri gelmiş. Ben caymıştım, şimdi pişmanım :mrgreen:

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yamaç paraşütünün ücreti ne kadar? Nasıl yapılıyor? Yaptıysan biraz bilgi versene Serkan. Eğitmenle mi uçuyorsun falan birden merak ettim bu soruları :mrgreen:
    150 civarı bir ücreti var,fethiyede şubeleri var anlaşıyosun araçla babadağa çıkarıyorlar yarım saate yakın bi yol,eğitmen gözetiminde tulum paraşüt takılıyor arka arkaya iki oturma yeri var eğitmen arkaya yolcu ön tarafa oturuyor uygun rüzgarı yakalayınca koşuuuuup boşluğa bırakıyosun kendini= ))önce bi yükseliş oluyor ardından süzülme kontrol eğitmende oluyor (ben istedim kontrolü bir süre almıştım) ortalama 20 da aşağı iniliyor,ben adrenalin olsun diye paraşütü kapattırdım 10 dk da indik(düştük gibi bişe oldu=))) çok keyfli kesinlikle tecrübe edilmeli ve çok güvenli bence =)))
    uçuştaki fotoğraf ve fotoğraflara gelince;gereksiz çok çok pahalı,yukarda sen istesende istemesende çekiyor aşağıda izletiyor bi cd bi ton para,ben kendi makinamı tulum cebine koydum süzülmeye başlayınca eller serbest oluyor çıkardım kendim çektim fotoğraf kamera 5/5 oldu:D
    bu beni kesmez diyosanız efeste TANDEM atlayışları yaptırıyorlar uçaktak 10.000 feet ten yaklaşık 30 sn serbest düşüş yaşıyorsun sora paraşüt açılıyor ve süzülme denenmeli =)))

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Yok baba bana gelmez bu, tırsarım ben.:? Belki ileriki zamanlarda :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Serkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 civarı bir ücreti var,fethiyede şubeleri var anlaşıyosun araçla babadağa çıkarıyorlar yarım saate yakın bi yol,eğitmen gözetiminde tulum paraşüt takılıyor arka arkaya iki oturma yeri var eğitmen arkaya yolcu ön tarafa oturuyor uygun rüzgarı yakalayınca koşuuuuup boşluğa bırakıyosun kendini= ))önce bi yükseliş oluyor ardından süzülme kontrol eğitmende oluyor (ben istedim kontrolü bir süre almıştım) ortalama 20 da aşağı iniliyor,ben adrenalin olsun diye paraşütü kapattırdım 10 dk da indik(düştük gibi bişe oldu=))) çok keyfli kesinlikle tecrübe edilmeli ve çok güvenli bence =)))
    uçuştaki fotoğraf ve fotoğraflara gelince;gereksiz çok çok pahalı,yukarda sen istesende istemesende çekiyor aşağıda izletiyor bi cd bi ton para,ben kendi makinamı tulum cebine koydum süzülmeye başlayınca eller serbest oluyor çıkardım kendim çektim fotoğraf kamera 5/5 oldu:D
    bu beni kesmez diyosanız efeste TANDEM atlayışları yaptırıyorlar uçaktak 10.000 feet ten yaklaşık 30 sn serbest düşüş yaşıyorsun sora paraşüt açılıyor ve süzülme denenmeli =)))
    Yaa Serkan ben bu ikisinide istiyorum ama artçı olup yamaç paraşütü yapmak keyifli olur mu ona emin olamadım :? Yani Fethiye' ye gidersem, para olayıda sıkıntı olmazsa kesin deneyeyim mi bu işi? Bu arada asıl olay tandem atlayışmış. Onun fiyatı hangi aralıklarda :mrgreen:

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Yaa Serkan ben bu ikisinide istiyorum ama artçı olup yamaç paraşütü yapmak keyifli olur mu ona emin olamadım :? Yani Fethiye' ye gidersem, para olayıda sıkıntı olmazsa kesin deneyeyim mi bu işi? Bu arada asıl olay tandem atlayışmış. Onun fiyatı hangi aralıklarda :mrgreen:
    Artçı değilsin abi önde oluyosun =)))ben çok keyf almıştım tandem geçen yıl 300 civarıydı bu yıl hiç bakmadım

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Serkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artçı değilsin abi önde oluyosun =)))ben çok keyf almıştım tandem geçen yıl 300 civarıydı bu yıl hiç bakmadım
    Doğru yaa böyle düşünmemiştim artçı omuyorsunki Tamam o zaman inş. nasip olurda yaparım.

Bu arada tandem pahalıymış çok, onu yapamam herhalde

Fırsat sitesinden 3 sene önce falan bungee jumping kampanyasından faydalanmıştım. O da çok fenaydı. Onu da ben tavsiye ederim, hem daha ucuz o O zaman 50 TL' ye mi ne gitmiştim.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ihhım.. Ne diyoduk
    "CaRPe DieM"

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ihhım.. Ne diyoduk
    Ayşecik tatile çıksın

Evet konuyu toparlıyoruz; nerede kalmıştık? Sen Fethiye' de kalacak yer ayarlıyordun galiba en son, yoksa ayarlamışmıydın? Bu arada Bordrum' da Alp Hoca' ya uğrayacak mısın? Haberi var mı daha doğrusu?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ayşecik tatile çıksın

Evet konuyu toparlıyoruz; nerede kalmıştık? Sen Fethiye' de kalacak yer ayarlıyordun galiba en son, yoksa ayarlamışmıydın? Bu arada Bordrum' da Alp Hoca' ya uğrayacak mısın? Haberi var mı daha doğrusu?
    Ya Alp hoca hep aklımda da, adam foruma bile giremiyo, o derece yoğun. Hiç rahatsız etmesem mi acaba diyorum. [smilie=greencolorz: yoksa, bodruma da gidicem sonuçta. Bodrum'da bir arkadaş var, bana beleşe kalacak yer ayarlıycak. Dediğim gibi, sadece ölüdeniz kısmında kalacak yer ayarlamadım. Onu da bi şekilde gidince falan en ucuz yer neresiyse oraya dalacam artık..

Bi de, arkadaş ben alkol kullanmıyorum. öle disko miskoya da 30-40 lira verip giremem, verdiğim paraya acırım ben oralarda geceleri ne yapayım, ne önerirsiniz.
    "CaRPe DieM"

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Alp hoca hep aklımda da, adam foruma bile giremiyo, o derece yoğun. Hiç rahatsız etmesem mi acaba diyorum. [smilie=greencolorz: yoksa, bodruma da gidicem sonuçta. Bodrum'da bir arkadaş var, bana beleşe kalacak yer ayarlıycak. Dediğim gibi, sadece ölüdeniz kısmında kalacak yer ayarlamadım. Onu da bi şekilde gidince falan en ucuz yer neresiyse oraya dalacam artık..

Bi de, arkadaş ben alkol kullanmıyorum. öle disko miskoya da 30-40 lira verip giremem, verdiğim paraya acırım ben oralarda geceleri ne yapayım, ne önerirsiniz.
    Ben sana iyi referans olamam bu konuda :mrgreen: Ben zaten gündüz yorulduğum için gece genelde dinleniyorum Kamp olayı olsa çevrede arkadaş falan yapıp vaktin güzel geçmesini sağlayabilirsin ama diğer türlü nasıl olur bilmem. Bekar arkadaşlar gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır sanırım :mrgreen:

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)