Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herne kadar bende 250 lik motor olsada sanki bi problem var dostlar......
    ben 20 tl ile 100km gidiyorum hatta fazlasını yapıyorum (20 liralık benzin alıyorum kilometreyi sıfırlıyorum, 100 km olunca tekrar benzin alıyorum ve henüz hiç yolda kalmadım)
    evet sizinkiler 350 lik ama 2 katı fazla yakacağını zannetmiyorum bi problem yaşadığınız ortada...
    slm arkadaşlar bende sürekli depomu fuluyorum km ne kadar yakıyor dıye hiç hesaplamadım ama bir depoyla kac km gititgimi her defasında konturol ediyorum en son 12lt benzinle 411 km gitim ama dibine kadar kullandım penzinciye gelmeden istop etti iterek girdim ve boş depo tam 13 lt benzin aldı ve tekrar sıfırladım km yi 390 km dün sabah benzin aldım 12,007 lt benzin altı depo :D

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar bende sürekli depomu fuluyorum km ne kadar yakıyor dıye hiç hesaplamadım ama bir depoyla kac km gititgimi her defasında konturol ediyorum en son 12lt benzinle 411 km gitim ama dibine kadar kullandım penzinciye gelmeden istop etti iterek girdim ve boş depo tam 13 lt benzin aldı ve tekrar sıfırladım km yi 390 km dün sabah benzin aldım 12,007 lt benzin altı depo :D

Hocam ben de kısmetse 1 aya kadar 250cc daytona alacağım. Senin yazdıklarına göre 3 lt yakıyorsun 100kmde. Bu degeri tutturmak için özel çaba sarf ediyor musun? yoksa normal sürüsün mü?

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben de kısmetse 1 aya kadar 250cc daytona alacağım. Senin yazdıklarına göre 3 lt yakıyorsun 100kmde. Bu degeri tutturmak için özel çaba sarf ediyor musun? yoksa normal sürüsün mü?
    Kardeşim şehir içi kullanıyorum özel çaba göstermiyorum sadece 100 geçmiyorum malum ist trafiginde 100 geçemiyorsun zaten ortalama hızım 90 km ama benimki spyder daytonalarda fark edermi bilemiyorum.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)