250 cc makina seni rahat taşır sıkıntı olmaz ama artçı aldığında dik yokuşlarda biraz zorlanır ama gider bunun yanında bütçe sıkıntısı yoksa 350 cc daha iyi olur karar senin kolay gelsin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)250 cc makina seni rahat taşır sıkıntı olmaz ama artçı aldığında dik yokuşlarda biraz zorlanır ama gider bunun yanında bütçe sıkıntısı yoksa 350 cc daha iyi olur karar senin kolay gelsin![]()
Yok
Bursa
A Rh (+)teşekkur ederim celil abi bu bilgi onemliydi benim için sebebi ise 350 cc makine ile arasındaki fiyat farkını kostum ve guvenlik için ayırdıgım butçeye ekliyebilirim...
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)arkadaşlar bilmem sizde oluyormu ama ben bizim evin dik yokuşundan daytonamla 2. viteste çıkabiliyorum
oda mahalle egsoz sesinden saydırmasın bana diye![]()
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Silversax hoşgeldin. Ben de senin gibi çok düşündüm taşındım çeşitli sebeplerle 5 yıl motor alamadım. Ama bu 5 yıl boyunca içimde motor hevesi hiç geçmedi. Sen de öyle olacaksın o yüzden hiç direnme ve teslim ol :D ben 15 gün önce beyaz daytona 250cc aldım. üzerine ilk oturuşumda 47km yaptım. henüz motorla kilometre yapmış değilim o yüzden kalitesi hakkında sana birşey söyleyemicem ama genel olarak herkes iyi dediği için iyidir korkmaya gerek yok önemli olan senin motorun kul yapısı olduğunu unutmadan nazikçe binmen.
Ve düşünmeden alman için en önemli sebep bu motorun senin ona verdiğin paranın fazlasını sana yaşatması :D olaya biraz böyle bakmak lazım. Yoksa bir Harley 40000 lira ama bana sorarsan benim o kadar param olsa da ben gidip bir Harley almam sıfır araba alırım :D ama hep bir daytonam kapımın önünde durur![]()
Yok
Bursa
A Rh (+)peki sevgili daytona kullanıcıları kaç litre benzin alıyor ve kaç kuruş yakıyor...özellikle 250 cc kullananlar paylaşırsa çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar, :|
Bende aranıza yeni katıldım daytona 250 almak istiyordum fakat genelde 2 kişi olacağım için 350cc ye karar verdim gibi. Sorum 350cc ile çok dik olmayan yokuşlardan iki kişi rahatça çıkabilirmiyim veya 250cc ? (Taksime unkapanı yolunda giderken trt yokuşu)
Teşekkürler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)