ama gerçekten mükemmel bi görüntü oldu . belki süs niyetine bırakırım üst baglantıları iptal ederim ana amortisörlerden baglantı yaparım sonradan ekledigim amortisörler esnemez sadece baglantı oynar nasıl olur sizce . resimde ekliyecegim yakında
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR 250E 9B
Mardin
0 Rh (+)ama gerçekten mükemmel bi görüntü oldu . belki süs niyetine bırakırım üst baglantıları iptal ederim ana amortisörlerden baglantı yaparım sonradan ekledigim amortisörler esnemez sadece baglantı oynar nasıl olur sizce . resimde ekliyecegim yakında
.
REGAL RAPTOR 250E 9B
Mardin
0 Rh (+)kimse fikir vermecek galiba
.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Bence de diğerlerini süs olarak kullanmalısın, yol tutuşunu olumsuz yönde etkileyecektir. Bağlantılardaki 1 mm lik kaçıklık bile tek ayağı kısa olan masalar gibi senin dengeni bozar gibi geliyor. Dönüşlerde özellikle
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
REGAL RAPTOR 250E 9B
Mardin
0 Rh (+)akşam gidip çeker atarım işn
abi amortisörler iki kişi binince birbirne vuruyor sert yapıyorum bu sefer tek kişi olunca sorun yaşıyorum
.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)2011 üzeri amortisörler daha rahat Celil abinin dediği gibi. Bizimkiler görsel olarak iyi ama işlevi eksik.
İade et yaylılardan al
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba rıdvan resimdeki amortisörde yay nerde var göremedim resimdeki bu model yaysız olan 9b modeli makinada takılı olan yaylı olan modelmi öyleyse yayları kesmen yanlış işlem daha öncede dediğim gibi esnemeyi yaylar sağlıyor kesersen esneme azalır ve amortisörün çalışmasına yük vereceğinden çabuk bozulmasına sebep olur![]()
REGAL RAPTOR 250E 9B
Mardin
0 Rh (+)abi yaylar borunun içinde biraz tek görunuyor
.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)