Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Sunay anlaşılan artık makinaya alıştın tadını çıkarmaya eksiklerini fark edip kendine göre düzeltme girişimine başlamışsın

1- pedallar standartta ileri alınamıyor ama tek tarafın bağlantı vidalarının yeri değişince ileri gidiyor ama diğer taraf olmuyor ara aparatla işi bilen bir usta ileri alarak yapabilir
ayak pağ'leri (basamak) biraz zor uydurulur ama iyi bir usta uydurabilir
2 - Egzozlar rodaj bittiğine göre modifiye yapılabilir bir zararı yok açık egzoz benzin az fazla benzin yaktırır en uygun ses egsoz çıkış kapağını taş motoruyla kesip açınca oluyor
3 - yakış olarak 20 krş. çok iyi yakış oranı normalde 25-30 krş larda yakıyoruz
Fren pedalı alınabilir gibi geldi bana ama vitesi pedalında sıkıntı olur gibi geldi. ozaman pedal işini geçtim şimdilik :|
Egzozlarıda şimdi olmasa bile ilk bahara doğru bi operasyon yapıacam artık. Abi bide yanmaz bantla sarmayı düşünüyorum egzozları, nasıl bişeydir nerde bulunur kim yapar bu işi bide kaç paradır acaba ?

Sabahları motor bikerede çalışıyor ama gaz vermessem yada rolantiyi biraz arttırmazsam stop ediyor, şu jigle olayını çözemedim bi türlü. Motoro rolantide çalışırken jigleyi açtığım zaman stop ediyor motor gaz vermezsem. Ama bu olay 1-2 dk sürüyor daha sonra ısınınca herşey normal, sıkıntı ilk 1-2 dk.