| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)BMW' nin cruiser' ı da çok güzel duruyomuş yaa, görünce bir gözüm kaydı ne yalan diyeyimAma cruiser gibi değil sanki bu makine, ne bileyim kafam karıştı çok [smilie=redcolorz3_:
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Kesinlikle dragstar öneririm parçası peynir ekmek gibi bulunuyor. Sıkıntısı çok az. ayrıca egsoz sesi olarak harley davidsona en yakın motor dragstar.
Dragstarın 1100 cc olanınıda düşünebilirsin. bu 650 ve 1100 cc lik dragstar bizim regal raptorlardan daha az yakıyor. Türk Chopperdaki dragstar kullanıcılarıyla konuştum şaşırdım.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bizim bütçemize ve tarzımıza uyan dayanıklı tercih edilen makina genelde dragstar 650 onlarında bir sıkıntısı sarftlı olması sert kullanmayı kabul etmiyor dağıtıyor masrafı çok sağlam ama zorlamazsan sorun çıkarmaz bunun yanında hava soğutmalı bir makina olmasına karşın kullananlar hararet sorunu olmadığını söylüyor senin orda sorun olmaz ama yazın sıcağında istanbulda trafikte sıkışıp kalınca ne yapar bilemiyorum
volusia su sogutmalı oluşu daha büyük motoru kasası ile tercih sebebi olabilir ama fiyatı daha yüksek
M800 benim gibi sport kasa severler ve seri makina isteyenler için en güzel makina benim tarzım fiyat diğerlerinden dahada yüksek
Honda servis parça konusunda en yaygın servis ağına sahip
ama tercih her kişiye göre değişecektir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)