Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mgokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökalpcim ben antalyadan bı arkadasınım benım boyumda 1.71 kılom 52 regal 250 klasık kullanıyorum emın ol tasıma konusunda rahat 150 cc baslangıc ıcın ıyı olacaktır ama celıl abı ve kızıl atlının dedıgı gıbı daha sonraları arkanda bırını gezdırmekten zevk alamıcaksın bence 250 klasık hem saglam dır hemde senı tasır ve kendını tasıtır zaten elındekı bütceyle 2008 modele kadar tertemız bır motor bulabılırsın benım tavsıyem 250 klasık yada ''T'' gıdon dan yana olur...
    verdiğiniz cevap için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi 150 cc lıkle baslaması guzel olur aslında ama üc ay sonra sıkılmak ıstemıyorum o yüzden regal 250 cc e9 veya e9b modellerıne bakıyorum , t gidon veya kartal gidon arasında ne fark var onu daha çözemedim :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,788
    Beğenilmiş
    7,000
    Alıntı mgokalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiğiniz cevap için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi 150 cc lıkle baslaması guzel olur aslında ama üc ay sonra sıkılmak ıstemıyorum o yüzden regal 250 cc e9 veya e9b modellerıne bakıyorum , t gidon veya kartal gidon arasında ne fark var onu daha çözemedim :|
    e9 kartal gidon e9-b T gidon dur bunun dışında T gidonda depo üstünde krom bir parça üzerinde km saati vardır radyatör dik konumdadır genel olarak daha sport görünümlü bir kasadır iki makinanın kasa aynı motor yürür aynı aksesuar farkı var

mgokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e9 kartal gidon e9-b T gidon dur bunun dışında T gidonda depo üstünde krom bir parça üzerinde km saati vardır radyatör dik konumdadır genel olarak daha sport görünümlü bir kasadır iki makinanın kasa aynı motor yürür aynı aksesuar farkı var
    yanıtladığınız icin teşekkürler , iki tarz gidonu da canlı görmek en iyisi olur bence tercıhım suan kartal gıdondan yana gıbı duruyor ama değişebilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)