Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20

RR daytona 350 hız ve km göstergesi

Dün biraz yol yapmak için motosikletimi otoparktan aldım ve yola çıktım aman allahım birde ne göreyim km göstergem çalışmıyor ve hız kadranıda sürekli 0 (sıfır)'ı gösteriyor sıfır km motosikletlerde bu sorun sık yaşanıyor mu yoksa ben mı bu kadar şansızım bilmiyorum :(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün biraz yol yapmak için motosikletimi otoparktan aldım ve yola çıktım aman allahım birde ne göreyim km göstergem çalışmıyor ve hız kadranıda sürekli 0 (sıfır)'ı gösteriyor sıfır km motosikletlerde bu sorun sık yaşanıyor mu yoksa ben mı bu kadar şansızım bilmiyorum :(
    Özgür sıkma canını önemli değil km teli kablosu gevşek veya oturmamıştır servise uğra hemen hallederler

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    abi valla içimi rahatlattın yeni motorda böyle şeyler olunca haliyle insanın canı biraz sıkılıyo bende biliyorum aslında önemli bişey olmadığını ama neyse. yaptığım yaklaşık 60 km yolu kaydetmedi karmı desek buna yoksa zararmı :D çok teşekkürler

omeryukksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yüksel
    Güvenlik
     Regal Raptor dd150 e2-f
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Özgür.Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve şu hatırlatmayı yapmak istiyorum sana Celil abinin dediği gibi önce bir kontrol et bakalım tel yerindemi? yerindeyse iyice sık iki ucundan.hem km saatine bağlantı yerinden hemde tekerlek tahrik miline giren ucu tornavida ile vidasını sık.Neden mi diyorum? ben aldığımda 50.kmde tel kablodan sıyrılmış gitmiş bi baktım kablo tekerleğin yanında boşta sallanıyor serviste iyice sıkılmamış tekerlekteki sabitleme vidası telde kaymış gitmiş aklında olsun iki tarafıda arada bir kontrol et ;)

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı omeryukksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Özgür.Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve şu hatırlatmayı yapmak istiyorum sana Celil abinin dediği gibi önce bir kontrol et bakalım tel yerindemi? yerindeyse iyice sık iki ucundan.hem km saatine bağlantı yerinden hemde tekerlek tahrik miline giren ucu tornavida ile vidasını sık.Neden mi diyorum? ben aldığımda 50.kmde tel kablodan sıyrılmış gitmiş bi baktım kablo tekerleğin yanında boşta sallanıyor serviste iyice sıkılmamış tekerlekteki sabitleme vidası telde kaymış gitmiş aklında olsun iki tarafıda arada bir kontrol et ;)

Herhangi bir şekilde "sen müdahale etmişsin garanti kapsamı girmez" vs. bu gibi sözler duymak istemediğim için servisten pek bakma taraflısı değilim, normalde yaparım basit ve küçük bir şey bence ama miğde bulandırmasınıda istemiyorum açıkçası o yüzden mecbur servise gidicem yardımın için teşekkür ederim :D

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    oldu sonunda yaptırdım hız göstergesi sürüşü çok etkiliyormuş bu sayede bunuda anlamış bulunmaktayım:D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oldu sonunda yaptırdım hız göstergesi sürüşü çok etkiliyormuş bu sayede bunuda anlamış bulunmaktayım:D
    Geçmiş olsun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)