Vay beee. Ailemle bir daha gurur duydum. Bu soğuk havada sıcak yuvalarından kalkıp geldiler ve bu güzel ortamı daha da ısıttılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel ve mutlu bir gün geçirdim yine sayenizde. Tekrarlamak dileği ile![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Vay beee. Ailemle bir daha gurur duydum. Bu soğuk havada sıcak yuvalarından kalkıp geldiler ve bu güzel ortamı daha da ısıttılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel ve mutlu bir gün geçirdim yine sayenizde. Tekrarlamak dileği ile![]()
"CaRPe DieM"
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)abiler herkezin ayaklarına gazlarına sağlık süper buluşma oldu ortam süperdi abilerin samimiyeti sıcaklığı dahada güzel bir hava kattı ortama herkeze çok teşekkür ederim özellikle cihan abi en az 300km yaptı ona özellikle teşekkür ediyorumbiz hızımızı alamayıp ortaköy emirgan yaptık motorun üstünde dondukkk ama böyle bir keyif yok gerçekten :D
Regal Raptor DD250 E-10
İstanbul
AB Rh (+)yola çıktıktan 1 saat sonra fanın muşuru gitti benim sabah iyi bi su kaynattık, iki ucu birbirine bağlayıp geri döndüm. Mıça mıça gidip toplaya toplaya dönmek bu olsa gerek :(

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yeni fazer'cı yollarda...
https://www.youtube.com/watch?v=Qsm1...ature=youtu.be
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)