Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    Alıntı chuckmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bulut motoru aradım biz bakmıoruz dedi bir numara verdi onu aradım.. ordaki usta dedıkı motor senede 1 2 ay kullanılıp yatırılıorsa o motordan sana hayır gelmez dedi.. içimi bulandırdı.. 2011 model sana 7000 bin dıyor ama 2013 modeli 10000 dedi nebileyim kafam karıştı..
    Onu söyleyen servis sana motor satmaya çalışıyor arada 3000 tl fark azmıymış %50 ye yakın fiyat farkı var
    Ayrıca söylediği gibi 1-2 ay yatan motordan hayır gelmez diye birşey yok pekçok makina kışın 2-3 ay yatıyor arızamı yapıyor ayrıca galeride satılmayı 1 yıl bekleyen motorlar arızalımı oluyor onun söylediğine kafanı takma ve o servisle mecbur değilsen çalışma

chuckmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla ne bileyim abi ya.. adamıda aradım dedim vazgectim almaktan.. ayrıca nebioğullarında 2011 model sıfır 8.200 valla abi kafam çok bulandı.. nisana kadar bekleyip istanbula gidip mecdiyeköy ziverbey mekik dokucam şuan ki planım bu.. sıfır alayım içim rahat etsin kafasındayım şuan... ayrıca 350likle 250lilik arasında ne fark var onuda bi idrak etmem lazım..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    valla ne bileyim abi ya.. adamıda aradım dedim vazgectim almaktan.. ayrıca nebioğullarında 2011 model sıfır 8.200 valla abi kafam çok bulandı.. nisana kadar bekleyip istanbula gidip mecdiyeköy ziverbey mekik dokucam şuan ki planım bu.. sıfır alayım içim rahat etsin kafasındayım şuan... ayrıca 350likle 250lilik arasında ne fark var onuda bi idrak etmem lazım..
    sen bilirsin için rahat etmiyorsa sıfıra bakarsın 2011 model makinayı galeri elinden çıkarmak için kar marjını sıfıra indiriyor o yüzden 2013 modelden daha ucuz
    250 ile 350 cc arasında sadece motor güç farkı var 350cc nin torku daha yüksek
    Nisan ayına fiyatlar yükselir bu fiyatları bulamazsın bence

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    walla napıcam bilmiyorum abi.. herkes bir şey söylüyor.. kimi regali kötülüyor git hyosung al diyor.. bugün yolda kanuni gördüm bir tane adam diyor kanuni al :D herkes kendı motorunu övüyor her halde :D .. regalin görüntü hoşuma gidiyor kanaatim ondan yana ama şimdi elde nakitte olmayınca en iyisi paramı biriktireyim öyle gideyim butceme gore alayım bir tane diyorum.. 250lilikle 350lik arasında güç farkı var illaki ama nasıl bir güç farkı uzun yolda mı bellı edıor kendını kalkışlarda mı.. tork mork bilmiyorum abi ben :D açıkcası ben daha nasıl birşey alacagıma karar veremedim.. namussuzda 350 lik ya da 2013ler 10 11 bin forunlarda gezıyorum adamlar anahtar teslim 7.000 bın yazmıs 2006 iletilerinde moralim bozuluyor :D şöyle 7000 tl civarı sıfır goruntu olarak şişko kel sakallı motorcular vardır ya filmlerde o tarz bir motor istiyorum abi aydınlat beni ne halt edecem ben :D

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    görüntü olarak böyle bir şey istiyorum ben :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    kanunuye bulaşma hyosung G.kore malı sağlam makinadır ama parça fiyatları japonlarla aynı ve kanununi getiriyor
    tork farkı şöyledir torku yüksek makina yokuşta güçden düşmez kuvvetli tırmanır arkanda artçı varkende aynı durum geçerlidir
    çin makinada RR dan başka makina önermem satarkende sorunsuz elden çıkarabiliyorsun kasa olarak zaten rakibi yok tek
    kararı sen vericen

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    görüntü olarak böyle bir şey istiyorum ben :D
    Bu kasaya en yakın paranın yeteceği makina 98 model yamaha dragstar xvs650 dir fiyatı en hurdası 9.750 tl den başlayıp yukarı doğru gider

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi peki bu regalın motorlar depo arasındaki boşluğa ne diyorsun.. ben braz uyuz oluorum da :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    abi peki bu regalın motorlar depo arasındaki boşluğa ne diyorsun.. ben braz uyuz oluorum da :D
    O hepimizin uyuz oldugu bir konu ama zamanla normal görünmeye başlıyor yadırgamıyorsun :mrgreen:

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    pekı orayı kapak flan bıseyle kapatmak mumkun olmuormu.. nblım abi motorun heybeyını bozuyor sanki... :D bıde sanırım 1000 1200 cıvarında fıyat artısı gelmıs regale :D

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)