Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı acme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    etlikteyim ben ama dediğim gibi daha kullanmıyorum bugün kişisel özel eğitime başladım bi on saat iyi olacak kısmetse bahara hazır olurum inşallah

Aynı benim gibi bir arkadaş daha.. Hiç bilmeyen, ehliyeti olmayan ama motor sevgisi ve motoru olan bende ders alıcam ama bir tanıdıktan alıcam bakalım ne kadar hızlı öğrenecem göreceğiz

acme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı benim gibi bir arkadaş daha.. Hiç bilmeyen, ehliyeti olmayan ama motor sevgisi ve motoru olan bende ders alıcam ama bir tanıdıktan alıcam bakalım ne kadar hızlı öğrenecem göreceğiz
    GHOST ben bugün ilk dersi aldım 2 saat dur kalk dur kalk sürüyosun ama herşeyini bilerek sürmek ayrı birşey ben iyice öğrenmeden trafiğe çıkma taraftarı değilim sonuçta motor bu şakaya gelmiyor ;)

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Azmi aramıza ve ailmeize hoşgeldin
    2014 en uğurlu sana gelmiş,kazasız belasız kullanman dileğiyle

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azmi aramıza ve ailmeize hoşgeldin
    2014 en uğurlu sana gelmiş,kazasız belasız kullanman dileğiyle
    teşekkürler kardeşim Allah hiçbirimize kaza bela yüzü göstermesin inşallah

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı acme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GHOST ben bugün ilk dersi aldım 2 saat dur kalk dur kalk sürüyosun ama herşeyini bilerek sürmek ayrı birşey ben iyice öğrenmeden trafiğe çıkma taraftarı değilim sonuçta motor bu şakaya gelmiyor ;)
    Doğru söylüyorsun hocam. önce pratik yapıp ondan sonra trafiğe çıkmak en güzeli Nasıl peki denge de durmak zor mu kolay mı? birde nerede sürüyorsun? plaka taktırdın mı? taktırdıysan ne kadar a mal oldu? çok soru sordum biliyorum:mrgreen:

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hoşgeldin dostum,Ben de ilk motorumu aldığımda arkadaşımdan rica ettim ve işyerinin önüne kadar o alıp getirdi.Sadece çalıştırmayı ve 1. vitesi gösterdi.2-3 gün içerinde trafiğe çıktım ama şimdiki aklımla böyle birşeye nasıl cesarte ettim anlam veremiyorum.Türkiyenin her yolunda her tip araçla çok uzun KM tecrübelerim var o ayrı ama Kullandığın her aracın pratiği birbirinden farklıdır.Bir aracı kullanmak demek marşa basıp gaz verip yolda gitmek demek değildir.Bir aracı kullanabilmek demek karşılaşılacak ani bir durumda gerekli tecrübeyi ve hareket kabiliyetini beyninde bulundurabilmek anlık doğru refleksi gösterebilmek demektir.Eğitim herşeydir..

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyorsun hocam. önce pratik yapıp ondan sonra trafiğe çıkmak en güzeli Nasıl peki denge de durmak zor mu kolay mı? birde nerede sürüyorsun? plaka taktırdın mı? taktırdıysan ne kadar a mal oldu? çok soru sordum biliyorum:mrgreen:
    ben şuan bir eğitim motoru ile sürüyorum dengede sıkıntı yok ama daytona ağır motor onda nasıl olur bilmiyorum daha yeniyim. benim motoru herşeyden önce almamın nedeni yılbaşından sonraki 2014 fiyatlarından etkilenmemek içindi. ÖZel aldım eğitim bittikten sonra ehliyeti almayı planlıyorum.

Fatura kesildikten sonra plakayı çıkarmak için 3 ayım var bu sıradada onları halledeceğim ortalama hepsi içinde 800 lira gider (ehliyet,plaka,emniyet,sigorta) gibime geliyor.

kendi motorumla trafiğe çıkmam mart sonunu rahat bulur ama benim acelem yok sabırlıyımdır. dedimya motor bu şakaya gelmez....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)