herkese merhaba regalım gaz yemıyor ve gaz verdıkten snra elcıgı bırakınca 3 sn snra gaz yavasca duruyor bılmem anlatabıldmmı![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)herkese merhaba regalım gaz yemıyor ve gaz verdıkten snra elcıgı bırakınca 3 sn snra gaz yavasca duruyor bılmem anlatabıldmmı![]()
spyder350 sattım yeni motor alacam
istanbul
0 Rh (-)Karbiratörden kaynaklanıyor bence yada yağdan
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gaz yememesinin birçok sebebi olabilir. Biraz daha açıklayabilirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Elciğin geç kapanmasının genelde iki sebebi oluyor. Ya gaz telini değiştirmen gerekiyor ya da gaz telini iyice yağlaman gerekiyor. Gaz yememesinin sebebi de gaz teli olması mümkün..
"CaRPe DieM"
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)şöyle anlatayım arkadaslar motorum 20 25 km mesafe yaptktan snra gaz yemeyıp boguluyor ve stop edıyor bır defa sol serıtte kaldım ınanırmsınz hayatmda boyle korktugumu bılmıyorm. muhtemelen bende karburatorden olgunu dusuunuyorm ama sızın fıkrınızıde almak ıstedım
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Karbüratörün alt kısmında sarı vidalar var. Düz uçlu tornavida ile gevşetince bi miktar su ve benzin akar. Oradan iki karbüratörün de varsa sularını boşaltmayı dene. Yada daha önce yaptıysan açık kalıp kalmadıklarını kontrol et. hortum takılı haldeyken sızıntı belli olmuyor.
jikleyi kontrol et. Karbüratörün oradaki itip çektiği yer tam kapanıyor mu, eğer telde kopukluk varsa son açtığından sonra kapanmamış olabilir. Motoru boğar.
Çalışırken çiğ benzin kokusu geliyor mu ve egzosttan pat pat diye sesler geliyor mu ?
bu oluyorsa karbüratör ayarı çok zengindir veya buji patlaktır.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)çok tesekkurler arkadaslar saolun gercekten![]()
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)tamam paylasıcam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)