Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Timuçin Erbay
    Stajer Öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

İstanbul,Özellikle Ankaradaki arkadaşlar yardım

Esenlikler dilerim ben istanbuldan timuçin ehliyetim taksimde içtiğim 2tane sulu biradan dolayı alınmıştı. 1.5ay sonra ehliyetime kavuşacam motorumu kızıp satmıştım şimdi tekrar motor almak istiyorum. Ankaradan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50377443/detay bu motoru beğendim Ankaradaki arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? Ankaraya yabancıyım gelsem orda motoru gösterebileceğimiz biryer varmı ? Ordan buraya motoru nasıl getirebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,632
    Beğenilmiş
    6,880
    Merhaba Timuçin aramıza hoş geldin
    Talihsiz bir durum yaşamışsın geçmiş olsun (keşke alkollü motora hiç binmeseydin)
    ankarada çok arkadaşımız var çalıştığımız serviste var arkadaşların vaktı olmasa bile çalıştığımız servise sahibi motoru götürür gösterir servis sana gereken bilğiyi telefonda verir
    ilandaki makinayı güzel yapmışlar ama o regal raptor değil en fazla motoru 125-veya 150cc hava soğutmalı RR a benziyor şase elde yapılmış sanırım şase motor nolarında bir sorun olmasın baktırmak lazım kolay gelsin

Timuçin Erbay
    Stajer Öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Timuçin aramıza hoş geldin
    Talihsiz bir durum yaşamışsın geçmiş olsun (keşke alkollü motora hiç binmeseydin)
    ankarada çok arkadaşımız var çalıştığımız serviste var arkadaşların vaktı olmasa bile çalıştığımız servise sahibi motoru götürür gösterir servis sana gereken bilğiyi telefonda verir
    ilandaki makinayı güzel yapmışlar ama o regal raptor değil en fazla motoru 125-veya 150cc hava soğutmalı RR a benziyor şase elde yapılmış sanırım şase motor nolarında bir sorun olmasın baktırmak lazım kolay gelsin
    250cc değilse hiç bulaşmamak lazım ozaman. İlanlara bakayım bütceme uygun en fazla 5bin tl motor bakıyorum varsa aklınızda 5bin tlye kadar güzel motor bakabilirim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,632
    Beğenilmiş
    6,880
    Alıntı Timucin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250cc değilse hiç bulaşmamak lazım ozaman. İlanlara bakayım bütceme uygun en fazla 5bin tl motor bakıyorum varsa aklınızda 5bin tlye kadar güzel motor bakabilirim
    Makina ledow,borelli,bisan da olabilir jantlar falan ona benziyor ama çenç bir makina olduğu belli uygun motor başlığında sitelerde gördügüm birkaç makinayı yayınlamıştım orayada bakabilirsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)