Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinan Elgin
    SİGORTACI
     Regal Raptor 250E-6C
     İSTANBUL-ŞİŞLİ ( AVRUPA YAKASI )
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    3

Unhappy RR ailesi n' olur yardım edin.

Ben bundan 2 ay önce bir regal raptor dd-250 e-10 modelinde bi motorsiklet aldım. 1 ay kadar kapalı garajda kaldı, arada bir gidip çalıştıyordum 10-15dk ama garajdan cıkarmak için gittiğimde motorsikletim çalışmadı marş alıyor ama çalışmadı biraz uğraştıkdan sonra akü bitmeye başlamıştı. Bende bir tamirci getirdim uğraştık çalıştıramadık. Daha sonrasında kamyonetin arkasına bağlayıp çekici ile tamirciye geldik bujilerinde sıkıntı olduğunu söyledi değiştirdik her neyse orda hallettik çalıştı. 1-2 bir sıkıntısı yoktu yani her seferinde çalışıyordu fakat gaz düzeneği çok düzensizdi. Bi çok gaz veriyor bi az veriyor haliyle az verince istop ediyordu. Az önce temizlemek için indim hava da çok sıcak burda bi gezintiye çıkayım dedim fakat motorsikletim yine çalışmadı. Marş alıyor tam böyle çalışacak gibi oluyor ama çalışmıyor sizce nedeni ne olabilir isterseniz fotoğraflarını atabilirim yardım edin.

Şimdiden yazanlara çok teşekkürler.

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Sinan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bundan 2 ay önce bir regal raptor dd-250 e-10 modelinde bi motorsiklet aldım. 1 ay kadar kapalı garajda kaldı, arada bir gidip çalıştıyordum 10-15dk ama garajdan cıkarmak için gittiğimde motorsikletim çalışmadı marş alıyor ama çalışmadı biraz uğraştıkdan sonra akü bitmeye başlamıştı. Bende bir tamirci getirdim uğraştık çalıştıramadık. Daha sonrasında kamyonetin arkasına bağlayıp çekici ile tamirciye geldik bujilerinde sıkıntı olduğunu söyledi değiştirdik her neyse orda hallettik çalıştı. 1-2 bir sıkıntısı yoktu yani her seferinde çalışıyordu fakat gaz düzeneği çok düzensizdi. Bi çok gaz veriyor bi az veriyor haliyle az verince istop ediyordu. Az önce temizlemek için indim hava da çok sıcak burda bi gezintiye çıkayım dedim fakat motorsikletim yine çalışmadı. Marş alıyor tam böyle çalışacak gibi oluyor ama çalışmıyor sizce nedeni ne olabilir isterseniz fotoğraflarını atabilirim yardım edin.

Şimdiden yazanlara çok teşekkürler.
    Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun hafta sonu oldugu için cevaplar biraz geç gelebilir, ama mutlaka burdan aldıgın cevaplar olumlu sonuc verecektir. sen yine bujileri konturol et bizim motorlar ayaklıkta calısmıyor eminim biliyorsundur ama yinede hatırlatayım dedim ve o kırmızı stop dügmesinin hangi konumda olduguna bak basıt seyler ama unuta biliyoruz bazen böyle seyler ben sık sık unuturdum ayaklık ve stop dugmesını şimdiden kolay gelsin

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinan Elgin
    SİGORTACI
     Regal Raptor 250E-6C
     İSTANBUL-ŞİŞLİ ( AVRUPA YAKASI )
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun hafta sonu oldugu için cevaplar biraz geç gelebilir, ama mutlaka burdan aldıgın cevaplar olumlu sonuc verecektir. sen yine bujileri konturol et bizim motorlar ayaklıkta calısmıyor eminim biliyorsundur ama yinede hatırlatayım dedim ve o kırmızı stop dügmesinin hangi konumda olduguna bak basıt seyler ama unuta biliyoruz bazen böyle seyler ben sık sık unuturdum ayaklık ve stop dugmesını şimdiden kolay gelsin
    anlıyorum kardeşim öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler hepsini kontrol ettim de ben bir şeyden şüpheleniyorum umarım şüphelendiğim şey çıkmaz o da şu; motorun sol yan depoda bi göçüklük var motorun sahibi abimin iş yerinden arkadaşı. benden önceki sahibi ayakçığı kayıp düştüğünü söyledi de acaba kaza falan olabilir mi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Sinan geçmiş olsun kışın soğuktan motorlar zor ateşleme yapar ilk çalıştırmada jikleyi sonuna kadar açarak az gaz vererek marşa basıp çalıştırmak lazım jikleyi açmadığında motor çalışmaz aküyü bitirir sonrada dolu akü olmadan çalışmaz çalıştırmaya ugraşırkende bujiyi patlatabiliyor bu durumda bujiler patladıysa yenisini takmak lazım (yeni olduğundan zor ama olabilir) patlamadıysa söküp temizleyip aküyü doldurup tekrar denemek lazım motora bakan tamirci gelip ücretsiz tekrar baksın
    depodaki çökme dediğin gibi olabilir kazadan olmuşsa deponun üzerinde ve ezik olan tarafındaki parçalarda çizik sürtünme izleri olur

serkangungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Güngör
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi cevabı vermiş, jikle aç ve biraz gaz ver, bu durumda stop etmeden çalışması gerekir, değilse başka bir problemin vardır. Kaza olsa sürtünme izleri de görürsün, sadece göçükse yere düşmüş olabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)