Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    RespectMyAuthoritah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerim
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modifiye için fiyat vermek mümkün değil her parçanın pekçok kalitesi ve fiyatı var o işlemi yapan firmayla yapılan görüşmede ortaya çıkar fakat modifiye çok pahalı bir işlemdir
    spyder i resimdeki görüntüye sokmak çok kolay gidon bağlantı ayağını kısatmış tekli sele takmış (150 tl) gerisi boya işi
    Heee anladım güzel olmuş ama :mrgreen: boya olayı değil de gidon olayı çok güzel olmuş. Bi de spyder'da beğenmediğim tek şey arka farları, sinyalleri ve o arkadaki stop lambası sanırım onun yeri değişebilir mi? :mrgreen: Çok soru soruyorum galiba maruz görün başka soracak, bu işlerden anlayan tanıdık kimse yok.:(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı RespectMyAuthoritah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heee anladım güzel olmuş ama :mrgreen: boya olayı değil de gidon olayı çok güzel olmuş. Bi de spyder'da beğenmediğim tek şey arka farları, sinyalleri ve o arkadaki stop lambası sanırım onun yeri değişebilir mi? :mrgreen: Çok soru soruyorum galiba maruz görün başka soracak, bu işlerden anlayan tanıdık kimse yok.:(
    Stoplar sinyaller en kolayı onlardan zevkine göre pekçok çeşit bulabilirisin
    Not :Resimdeki makinanın arka çamurluğu orjinal değil değiştirlmiş modifiye çamurluk onu yazmayı atlamışım

Kerim
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Stoplar sinyaller en kolayı onlardan zevkine göre pekçok çeşit bulabilirisin
    Not :Resimdeki makinanın arka çamurluğu orjinal değil değiştirlmiş modifiye çamurluk onu yazmayı atlamışım
    Oh süper süper Bende ona dikkat ettim orjinal çamurluğu sevmedim garip duruyor, peki hocam bi sorum daha var, yeni başlayacağım malum tecrübe yok ama kursa gitmeyi düşünüyorum, 250lik mi alayım 350lik mi? 350 olan kaldırır mı daha kalın lastiği.:mrgreen: ve onun dışında alacağım rr spyder'a bi o kadar daha masraf yapmaya değer mi? Uzun süreli kullanabilir miyim? 1 - 2 sene kadar.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Oh süper süper Bende ona dikkat ettim orjinal çamurluğu sevmedim garip duruyor, peki hocam bi sorum daha var, yeni başlayacağım malum tecrübe yok ama kursa gitmeyi düşünüyorum, 250lik mi alayım 350lik mi? 350 olan kaldırır mı daha kalın lastiği.:mrgreen: ve onun dışında alacağım rr spyder'a bi o kadar daha masraf yapmaya değer mi? Uzun süreli kullanabilir miyim? 1 - 2 sene kadar.
    İlk makina için 250 cc yeterli ama 350 cc de istersen alınabilir chopper makinalar ağır devirli olduğundan altından kaçacak kadar seri değildir 350 cc nin farkı yokuşlarda ve iki kişi binerken daha kuvvetli çekişi vardır yani torku kuvvetlidir
    iki makinanında şanzumanları aynıdır büyük lastik zorlar
    modifiye tamamiyle keyfi bir işlem olduğundan satarken harcadığın parayı alamazsın cepten gider
    Spyder i uzun seneler kullanabilirsin sağlam makinadır

Kerim
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlk makina için 250 cc yeterli ama 350 cc de istersen alınabilir chopper makinalar ağır devirli olduğundan altından kaçacak kadar seri değildir 350 cc nin farkı yokuşlarda ve iki kişi binerken daha kuvvetli çekişi vardır yani torku kuvvetlidir
    iki makinanında şanzumanları aynıdır büyük lastik zorlar
    modifiye tamamiyle keyfi bir işlem olduğundan satarken harcadığın parayı alamazsın cepten gider
    Spyder i uzun seneler kullanabilirsin sağlam makinadır
    Ağır devirli ve kaçmama olayı çok iyi oldu. O zaman 350cc alayım ben, pek tek sürmicem çünkü. Lastik olayı da orjinali kalsın artık ne yapalım.:| Farklı modifiyeler yaptırırım o zaman.. Çamurluk farlar vs. Peki motoru verdiğiniz siteden alacağım çok büyük ihtimalle, onun dışında bu modifiye olayı için önerebileceğiniz bir yer var mı istanbul içinde? Tanıdıklara gitmek daha iyi olur diye düşündüm. Tekrar teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için.

Ekleme: motorun sesini daha tok yaptırma imkanım var değil mi? Masrafı önemli değil, biraz olsun harley gibi ses çıkartabilir mi?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Ağır devirli ve kaçmama olayı çok iyi oldu. O zaman 350cc alayım ben, pek tek sürmicem çünkü. Lastik olayı da orjinali kalsın artık ne yapalım.:| Farklı modifiyeler yaptırırım o zaman.. Çamurluk farlar vs. Peki motoru verdiğiniz siteden alacağım çok büyük ihtimalle, onun dışında bu modifiye olayı için önerebileceğiniz bir yer var mı istanbul içinde? Tanıdıklara gitmek daha iyi olur diye düşündüm. Tekrar teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için.

Ekleme: motorun sesini daha tok yaptırma imkanım var değil mi? Masrafı önemli değil, biraz olsun harley gibi ses çıkartabilir mi? :mrgreen:
    Tanıdık bir yer yok yukarıda linki olan motomanıa ufak tefek modifiye işlemleri yapıyor ama fiyat pek uygun değil onun dışında internette imalatçı modifiye işi yapan bir yer var her bütçeye göre işlem yapılır yazıyor onla görüşülebilir alta linkini yapıştırıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3961850/detay/

Pekçok yeni arkadaşımız senin gibi modifiye projeleri yaptı ama motoru alıp modifiye fiyatlarını ögrenince vaz geçip makinaya ufak aksesuarlar ekleyip olduğu gibi kullandı
    Egsoz sesi için yeni egzos yaparak çok güzel ses alınabilir

Kerim
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tanıdık bir yer yok yukarıda linki olan motomanıa ufak tefek modifiye işlemleri yapıyor ama fiyat pek uygun değil onun dışında internette imalatçı modifiye işi yapan bir yer var her bütçeye göre işlem yapılır yazıyor onla görüşülebilir alta linkini yapıştırıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3961850/detay/

Pekçok yeni arkadaşımız senin gibi modifiye projeleri yaptı ama motoru alıp modifiye fiyatlarını ögrenince vaz geçip makinaya ufak aksesuarlar ekleyip olduğu gibi kullandı
    Fiyat olayı hiç önemli değil, linke baktım irtibata geçerim motorumu alınca, konu da açacağım aldığım zaman.

Dediğim gibi fiyatının pek önemi yok öyle ki, şu motorların kaçma olayı cc olayını bilmediğim zaman yani bundan 2 hafta öncesi alacağım motor v-rod'du maddi açıdan sıkıntı yok yani. Keşke V-Rod sürebilseydim. (CC ve kaçma olayını öğrenince dehşete kapıldım o ayrı )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49375150/detay

Artık mecbur rr spyder'ı tamamen custom yapacağım.:(

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Fiyat olayı hiç önemli değil, linke baktım irtibata geçerim motorumu alınca, konu da açacağım aldığım zaman.

Dediğim gibi fiyatının pek önemi yok öyle ki, şu motorların kaçma olayı cc olayını bilmediğim zaman yani bundan 2 hafta öncesi alacağım motor v-rod'du maddi açıdan sıkıntı yok yani. Keşke V-Rod sürebilseydim. (CC ve kaçma olayını öğrenince dehşete kapıldım o ayrı )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49375150/detay

Artık mecbur rr spyder'ı tamamen custom yapacağım.:(
    V-rod hepimizin hayran olduğu sınıfının en güçlü makinası başlangıç için tehlikeli
    bütçe sıkıntısı olmaması çok iyi modifiyede özgürce hareket edersin

Kerim
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    V-rod hepimizin hayran olduğu sınıfının en güçlü makinası başlangıç için tehlikeli
    bütçe sıkıntısı olmaması çok iyi modifiyede özgürce hareket edersin
    Evet biraz forumlarda dolaşınca başlangıç için 250cc den yukarı çıkmayın diyordu herkes. Chopperlar'da 350'ye kadar sıkıntı olmaz o halde. Öyle ama güzel bi modifiye yapan mekan bulmalıyım istediğim şekile soka bilmem için. Bu arada etkinlik yapıyor musunuz? Toplanıp falan gezi gibi bişeyler var mı? Aranıza katılma şansım var mı?[smilie=greencolorz:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Evet biraz forumlarda dolaşınca başlangıç için 250cc den yukarı çıkmayın diyordu herkes. Chopperlar'da 350'ye kadar sıkıntı olmaz o halde. Öyle ama güzel bi modifiye yapan mekan bulmalıyım istediğim şekile soka bilmem için. Bu arada etkinlik yapıyor musunuz? Toplanıp falan gezi gibi bişeyler var mı? Aranıza katılma şansım var mı?[smilie=greencolorz:
    Yazın toplu gezilerimiz moto festivallerde çadır kamplarımız oluyor sende katılabilirsin
    Modifiye işinde en üst seviye TT CUSTOM ama orada yapılacak işlemler için motoru aldığın fiyattan fazla ücret alırlar

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler