Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spyder 250cc

Murathan Genç
    Mühendis
     Yok
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Spyder 250cc

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir dizginlediğim motorsiklet sevdamı 2.el Spyder alarak gidermek istiyorum.
    Motorsiklet konusunda tecrübem ve ehliyetim yok. Ama yakın zamanda alacağım. Tanıdığınız bildiğiniz satılık motorsiklet var mıdır? Yalovada oturuyorum. Bursa Kocaeli İstanbuldan birinde olursa daha iyi olur. Bütçe konusunda kısıtlamalar var bir de. Nedir ikinci el piyasası? 2011 öncesinde vibrasyon sıkıntısı olduğunu okumuş olsam da bütçe sebebiyle yönelebilirim gibi gözüküyor. Piyasası iyi gibi gözükse de ben ikinci el spyder pek bulamadım. Spyder modeli 250E-10 oluyor değil mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0215092/detay/

İlandaki motor nasıldır? Uygun mudur?

Çok fazla soru sordum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Merhaba Murathan aramıza hoş geldin :D
    motor sevdası içine bir kere girdimi bir daha çıkmıyor şartların uygun olduğu zaman içeride saklandığı yerden çıkıp seni motor almaya zorluyor
    Spyder 250E-10 modelidir blansörsüzler 5000 tl den başlar blansörlüler 6000 tl den başlar linkini verdiğin makina blansörlü fiyatı uygun bir ustaya gösterip alınabilir
    İşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,760
    Beğenilmiş
    1,322
    Alıntı Murathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir dizginlediğim motorsiklet sevdamı 2.el Spyder alarak gidermek istiyorum.
    Motorsiklet konusunda tecrübem ve ehliyetim yok. Ama yakın zamanda alacağım. Tanıdığınız bildiğiniz satılık motorsiklet var mıdır? Yalovada oturuyorum. Bursa Kocaeli İstanbuldan birinde olursa daha iyi olur. Bütçe konusunda kısıtlamalar var bir de. Nedir ikinci el piyasası? 2011 öncesinde vibrasyon sıkıntısı olduğunu okumuş olsam da bütçe sebebiyle yönelebilirim gibi gözüküyor. Piyasası iyi gibi gözükse de ben ikinci el spyder pek bulamadım. Spyder modeli 250E-10 oluyor değil mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0215092/detay/

İlandaki motor nasıldır? Uygun mudur?

Çok fazla soru sordum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    İlandaki fiyat gayet uygun iyi bir pazarlıkla 5500 cekeblirsin 2012 model balansorlü kazası ve birsorunu yoksa servise konturol ettirilip alınabilir.

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Benim makinayı 8 é vereyim gel onu al daha iyi ilandaki makine çok kurcalanmış.

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Murathan Genç
    Mühendis
     Yok
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk cevaplarınız için teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08680448/detay

Bu ilanda 2010 model blansörsüz olan oluyor galiba. Fiyat uygun gibi gözüküyor. Sizce nasıl? Blansörsüz olması çok sıkıntı yaşatır mı?
    İyi baktığını bir tek arka lastiğin değişmesi gerektiğini söyledi. Lastik fiyatları nasıldır?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Alıntı Murathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk cevaplarınız için teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08680448/detay

Bu ilanda 2010 model blansörsüz olan oluyor galiba. Fiyat uygun gibi gözüküyor. Sizce nasıl? Blansörsüz olması çok sıkıntı yaşatır mı?
    İyi baktığını bir tek arka lastiğin değişmesi gerektiğini söyledi. Lastik fiyatları nasıldır?
    Fiyat olarak çok uygun km si fena sayılmaz blansörsüz makina az titreşim yapar ama ilk kullanıcı için rahatsız edici boyutta değildir lastik ucuz markalardan bulabilirsen 150- 160 tl gibidir marka olanlar 400 tl gibi

adliyeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim tugan
    memur
     250 e-10
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Murathan merhaba. öncelikle hoşgeldin. ikinci ilandaki motosikletin aynısı bende var. Celil abinin de dediği gibi ilk kullanıcı için çok fazla rahatsızlık veren bir titreşim yapmıyor balansörsüz makinalar. bendeki 7900 km de ve sadece 110 km üzerinde biraz sarsıntı yapıyor, onu da eğer söylememiş olsalar sarsıntı yapıyor diye düşünmezsin. eğer bütçen bu civarda ise hiç kaçırma al derim. müthiş hoş kullanımları var. ama motosiklet tecrüben yoksa, ki benim yaklaşık 20 yıllık tecrübem olmasına rağmen dönüşlerde bazen sıkıntı yaşıyorum. malum uzun makine. bence öncelikle kullan, sonra karar ver.
    Gavur İzmirli:mrgreen:

Murathan Genç
    Mühendis
     Yok
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı adliyeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murathan merhaba. öncelikle hoşgeldin. ikinci ilandaki motosikletin aynısı bende var. Celil abinin de dediği gibi ilk kullanıcı için çok fazla rahatsızlık veren bir titreşim yapmıyor balansörsüz makinalar. bendeki 7900 km de ve sadece 110 km üzerinde biraz sarsıntı yapıyor, onu da eğer söylememiş olsalar sarsıntı yapıyor diye düşünmezsin. eğer bütçen bu civarda ise hiç kaçırma al derim. müthiş hoş kullanımları var. ama motosiklet tecrüben yoksa, ki benim yaklaşık 20 yıllık tecrübem olmasına rağmen dönüşlerde bazen sıkıntı yaşıyorum. malum uzun makine. bence öncelikle kullan, sonra karar ver.
    Hoşbulduk. Titreşim konusunun çok problem olmayacağını düşünüyorum 110 kmnin üstünde zaten kullamayacağım için. Bütçem bu civarda o yüzden baya uygun geldi bana da. Motordan anlamadığım için gittiğimde bir ustaya götürmeyi düşünüyorum. Bu modelin klasik sorunu bir sıkıntısı var mıdır? 13000 kmde değişmesi gereken şeyler nelerdir? Spyder uzun olsa da şekil olarak çok hoşuma gidiyor o yüzden dönüşler sıkıntılı olsa da bu modeli düşünüyorum. Biraz alıştırma yaparak bu tip sorunları gidereceğimi düşünüyorum.

Bursalı arkadaşlar servis konusunda yardımcı olabilirler mi? Hangi usta nerededir?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Kronik bir sorunu yok 13 000 km de debriyaj balatası zincir ve dişlisi eskimiş olabilir onlarda periodik değişen uygun fiyalı parçalar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)