Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yeni Motor Yeni Sorular

Herkese merhaba,

Dün itibariyle büyük bir heyecan ile beklediğim spyder'ima kavuştum Tahmin edersiniz ki içimdeki heyecan oldukça fazla ve bugün güneşide görünce kendimizi yollarda bulduk Tabi motorumun tescil işlemleri henüz yapılmadığı için trafiğin olmadığı tali yollarda turladım.

Yalnız küçük bir problem yaşadım, mutlaka sıfır motorlarda karşılaşılan olağan bir şey olduğunu düşünerek eski konuları da araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

Sabah ilk olarak jikleye ihtiyaç duymadan çalıştırdım ve 3dk kadar rolantide ısıttım, sonrasında yola çıktıktan bir süre sonra gaz vermediğimde motor stop etmeye başladı yürüdükten sonra sıkıntı yapmıyordu. Benzin de almıştım ancak sorun devam etti karburatör ayarlarıyla ilgili bir şey olabilir mi ?

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

Konunun uzmaları bakalım ne diyecek.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba melih yeni spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Jiklesiz çalıştırdım demişsin jiklenin yönü nasıldı ? en üstte kapalı aşağı basınca açılır eger açık yönde kaldıysa ısınınca motor gaz yemez rolantiye bırakınca stop etmeya başlar
    orda sorun yoksa benzin az varsa bitiyor olabilir makinada bir sorun olduğunu sanmam

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba melih yeni spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Jiklesiz çalıştırdım demişsin jiklenin yönü nasıldı ? en üstte kapalı aşağı basınca açılır eger açık yönde kaldıysa ısınınca motor gaz yemez rolantiye bırakınca stop etmeya başlar
    orda sorun yoksa benzin az varsa bitiyor olabilir makinada bir sorun olduğunu sanmam
    Celil Abi özellikle kontrol ettim jikle kapalı pozisyondaydı, yalnız benzin azdı bundan dolayı olabilir diye düşünüp ilk işim benzin almak oldu ama depo ful olmasına rağmen problem devam etti.

sercan.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sercan
    İşsiz
     DD250E-6C "FAK85"2014
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    melih hayırlı olsun motorun.

İlk çalıştırmada motor ısınana kadar stop etmesinin normal olduğu söyleniyor ancak sürerken stop etmesi bir sıkıntı olduğunu gösteriyor olabilir.
    RR-ANKARA
    FAK85

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı End Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih hayırlı olsun motorun.

İlk çalıştırmada motor ısınana kadar stop etmesinin normal olduğu söyleniyor ancak sürerken stop etmesi bir sıkıntı olduğunu gösteriyor olabilir.
    Teşekkürler.

Umarım can sıkıcak bir problem değildir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Abi özellikle kontrol ettim jikle kapalı pozisyondaydı, yalnız benzin azdı bundan dolayı olabilir diye düşünüp ilk işim benzin almak oldu ama depo ful olmasına rağmen problem devam etti.
    Bir ihtimal bujinin biri patlamış olabilir buji patlamışsa motor sıcakken bozuk buji tarafının egzozu soğuk olur soğuk havalarda her makinada olabiliyor servise bir göster baksınlar sıfır makinada bir sorun olması çok zor

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ihtimal bujinin biri patlamış olabilir buji patlamışsa motor sıcakken bozuk buji tarafının egzozu soğuk olur soğuk havalarda her makinada olabiliyor servise bir göster baksınlar sıfır makinada bir sorun olması çok zor
    bilgi için teşekkürler Celil abi o zaman ilk fırsatta servis yolu göründü bize..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)