| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
ANKARA
0 Rh (+)
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Eet üyelikle alakam yoktu, alayım bi arawalla çok teşekkür ederim ani sagolasin
başka böyle daytona denkgelirse paylasirsan sevinirim ;-)
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)benim tarzım değil ama daytona bir de beyaz olunca hakikaten çok guzel duruyor be...
"Lone Wolf...No Club..."
YOK
ANKARA
0 Rh (+)hakikaten cok cezbedici beyaz daytona dısarıdanyanlız benm anlamadgm bisi war bu daytona nın mesela DD250E-9B den ne farkı var teknik olarak anlayabilmis degilim:( sadece gorunuse o kadar fark veriyoruz yani?
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Dün ankara da redline motor var oraya bakmaya gittim tipleri nasıl falan bilgi alayım die adamlar hic sallamadı neredeyse.. agızlarından cımbızla laf aldım bisiler ogreneyim die.. gorunuslerine baktım ama hepsinin de, beyaz daytona hepsini ezio ama maddi durumu hesaba katınca 150cc lik regal baya uygun geldi.. adam 0 ına 4500 tl dedi.. hava sogutmalı modelini sordum; cok farketmio 3 saat motoru calısır durumda sabit bırakmazsan hic bi farkı yok dedi ve cok inandırıcı gelmedi ama 130 km/sa hız yapabilio dedi.. sizce cok bi dezavantajı var mı 150cc ligin benm gibi ilk motoru olacak bi adam icin?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)