Fuar Gününden Herkese Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi
Cihan fuar açılışını yapmış kıskanç ben ondan önce gidiyorum diye casusular kullanıp gizli resimler çekip yayınlamış :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Fuar Gününden Herkese Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi
Cihan fuar açılışını yapmış kıskanç ben ondan önce gidiyorum diye casusular kullanıp gizli resimler çekip yayınlamış :mrgreen:
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Erkan Sıfır ve firmadan almadınmı?iade edip yenisini isteyemiyormusun?
Ben aklınıza gelebilecek herşeyimi internetten alırım.Arada ufak sıkıntılar olabilir ama güvenilir yeden aldıktan sonra istediğin gibi iade edebiliyorsun,Ayakkabı,mont,beyaz eşya v.b herşeyimi internetten aldım bugune kadar..
Sayın adminler,acayip teşekkur ediyor ve resimlerin ağzımız sulanarak devamını bekliyoruz..
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Fuarda "güne özel şok indirim" v.b anlık indirimler olabiliyormu,Hiç denk gelen oldumu?
24.000 tl olan xv950 bi anonsla 2-3 binliralık bir indirim olsa tadından yenmez..
Hani carrefourda yumurta şukadara düştü diye anıons yaparlar ya ara ara
Yamaha da xv950,MT-07 veya xj6 Diversion beğendğim modeller..
Xv950 yi 20.000 tl ye verseler pazartesi sabahı kredi için bankaya giderim hemen vallahi..
sattım
istanbul
A Rh (-)serdar sıfır km. firmayla konuştum gönderin geri dediler ama canım sıkıldı ve soğudum açıkcası.
Bende senin gibi herşeyi internet üzerinden alıyorum arada ufak problemler çıkıyo ama buna çıkmasıydı ne olurdu :( kargo şirketi şimdi geldi hemen geri postalıyorum bakalım ne olacak
Şu anda 408 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 408 misafir)