Merhaba ben daha hiç motor kullanmadim ama 6 senedir araba kullanıyorum daytona 350 ile başlayabilirmiyim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 350
kayseri
A Rh (+)Merhaba ben daha hiç motor kullanmadim ama 6 senedir araba kullanıyorum daytona 350 ile başlayabilirmiyim

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Mehmet aramıza hoş geldin
250 cc veya 350 cc arasında denge kurmada kalkışta bir fark yok birini kullanan diğerinide kullanabilir ilk başlangıçta sürüş eğitimi alırsan sorun yaşamadan kullanırsîn![]()
Daytona 350
kayseri
A Rh (+)0 almayi düşünüyorum ilerde satmam söz konusu olursa rahat satılıyomu
spider 250
sakarya
A Rh (+)ilk aldıgım motordur kendisi sefaköyden aldım motolandın oradan ikinci el ve nisan yagmurlarında sogukta ve hiç bir şekilde istanbul trafiginde araba kullanmamış biri olarak yolları bilmedigim halde kgs falan yokken arkamda artçı ile ıslana ıslana üşüye üşüye düşün dizlerim morarmıştı arkamdaki arkadaşı daha çok düşünüdügüm için tüm korumalar ondaydı tırlar falan tünellerde üstüme kırdı o halde sakaryaya sağ sağlim ğeldim ayrıca ilk motor denememdi benimki biraz kumar oldu ama hala yaşıyorum satarkende zorluk çekmedim pişman olmazsın tavsiye ederim ama önlem olarak imkanın varsa sürüş eğitimi alırsan tabiki daha önemli allah gönlüne göre versin hayırlısı ise inşallah alırsın bir beyaz daytona![]()
Daytona 350
kayseri
A Rh (+)Önce bi mct250 alıp motora alışsam sonramı regal alsam ilk kullanım olduğu için illaki motoru düşürürüm ve ragal düşerse içim cız eder
Daytona 350
kayseri
A Rh (+)Spider la daytona arasında manevra farkı çok mu ? Ben ilk defa kullanacağım için zor olurmu spider?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)