Yokuş yukarı aracı hareket ettirme sıkıntısını ilk alınca bende çok çekmiştim.1 yokuşta abartmıyom en az 20 kere istop etmişliğim var![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yokuş yukarı aracı hareket ettirme sıkıntısını ilk alınca bende çok çekmiştim.1 yokuşta abartmıyom en az 20 kere istop etmişliğim var![]()
Öncelikle günaydın ve hayırlı olsun motorun abi,
bu tür acemilik ve sakarlıkları samimi bişekilde paylaşmak beni rahatlattı, sizde aynı düşünüyorsunuz demekki
bende yokuşta hala hafif kaçırıyorum (motoru yani)
ben şahsen ışıklarda veya yokuşta kalkamayıp öyle ortada kalınca inip motorda sanki bi sorun varmış gibi motora bakıyorum, millet ilerlesin bana mal mal bakmasın diye![]()
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)
Sağolasın kardeşim, sana da ehliyet ve motorun hayırlı olsun.
Ha ha ha ,
Benim de değişik bi taktiğim oldu güzelim, gel abine gel, indir ayaklığı, çıkar cebi, telefonla konuş))))
Yolun karşısında gideceğim adresi telden soracaktım.Tam boğazda kaldım motoru stop ettirince.E bari arayacaktım buradayken arayayım dedim kendim motoru durdurmuş gibi.O sırada tarafik aracı falan geçse görecek malın biri boğazda telefonla konuşuyor, yapacak anonsu, tam rezillik)))
Aklıma gelmedi de değil o sırada.Len Tanju dedim, sen ne mal adamsın dedim.Zaten aracın daha ikinci günü plaka falanda yok.Trafik memuru plakayı da görmeyince hem seni tam silüet tarif edecek, hem de basacak cezayı 160 kaat plakasız araç kullanmaktan)))
Çok şükür ki ilk 2 günü atlattım, son 6 günü vukuatsız geçirdim.Her gün motora hakimiyetimin daha kuvvetlendiğini hissediyorum.
Ama arada acemilikten olursa da aksi pozisyonlar, mallığa devam)))
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Hah işte bir de motoru DD-150 E2 olup uzun da saçlı, pala bıyıklıysa bil ki o ıhchyar benimdir)))
Bu arada sana gönderdiğim özel mesajı bi oku bakalım
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)