| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla nice kilometreler nasip etsindragstarlar artıyor :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah korhan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmaya devam edersin inşallah![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
darısı benim başıma artık![]()
Dd250ee-9b
İstanbul
A Rh (+)Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin,ücret olarak hangi aralıklarda ?
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hayırlısı olsun.
Daytonadan daha mı az yakıyor?bilseydim biraz daha bekler bende dragstar alırdım.Yakıt tüketimi çoktur diye almadım![]()
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Bana da söyledi bir usta daha önce int 1400 kullanıyormus yakıtı cok uygun dedi fazla yakmıyor dedi yüksek cc tork yüksek motorlar bizim kullandığımız 250cc 350c motorlardan az yakıyor yani. Ama kendim tecrübe etmedim kısmetse 650 dragstar alacam o zaman farkını söylerim. ama 650cc de fazla fark etmez diye düşünüyorum belkide 1100 lük 650 cc den daha az yakıyordur.
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Makinasının fazla yaktığını kimse konduramaz tosununaYanlız şöyle bir durum olabilir.Korhan hatırladığım kadarı ile bayağı heybetli bir arkadaştı.Motorun taşıdığı ve bunla orantılı olduğu cc ve tork önemli.Belkide daytonaya ağar geliyordun ondan fazla yakıyordu
Korhan, motoru gördük Bakırköy'de ama tatlısını yemişmiydik![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)