Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

zeynep zorer
    Öğrenci
     regal raptor 150 E
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motor Sigortası Atmış??

Merhaba.
    Bu konuyla ilgili az çok yazanları okudum.Motorum sorunsuz çalışıyordu.Park yerınde 3 gundur duruyor sınav haftası lazım olmadı.Bugun denedim kontagı cevırdıgım halde motordan hıc ses gelmıyor elektrık yok.Servisi aradım sigorta atmıstır kutuyu ac yedegı vardır onunla degıstır dedıler.Sorunun bu olduguna emın değilim olsam bile bunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız teşekkür ederim.

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    koltugu sokmen lazim once daha sonra orda kablolarin arasinda 2 tane plastikten kucuk kare seklinde soketler var biri siyah digeri kirmizi sigorta onun icinde cam gibi kare seklinde bisey biri yedek digeri kullanimda olan siyahin icinde yedek oluyor onu sokup kirmizi olanla degistir islem tamam.yedek yoksada 3-5 liraya satin alabilirsin kendin takabilirsin cok basit bi islem bende yasamistim ayni sorunu .gecmis olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı sophora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba.
    Bu konuyla ilgili az çok yazanları okudum.Motorum sorunsuz çalışıyordu.Park yerınde 3 gundur duruyor sınav haftası lazım olmadı.Bugun denedim kontagı cevırdıgım halde motordan hıc ses gelmıyor elektrık yok.Servisi aradım sigorta atmıstır kutuyu ac yedegı vardır onunla degıstır dedıler.Sorunun bu olduguna emın değilim olsam bile bunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız teşekkür ederim.
    Merhaba 150 cc makinalarda siğorta sağ yan plastik kapağın altında kapağın sağ ön tarafta motor yönünde tek bir vidası var süküp kendine doğru çekersen açılır akünün üstündeki kablonun üzerinde minik şeffaf plastik kabın içindedir siğorta atmış veya ayakları temassızlık yapmış olabilir kontağı açıp siğortanın ayaklarını oynat elektirk gelirse sorun odur gelmezse siğortayı çıkart içindeki telin kopup kopmadığını kontrol et kopmuşsa yeni siğorta takarsın düzelir onlarda değilse akü boşalmıştır aküyü şarza bağlatman lazım veya motoru vurdurarak çalıştırmayı bilen biriyle motoru vurdurarak çalıştırabilirsin kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)