Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    laceta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

android telefonda rom atmasını bilen varmı ?

arkadaşlar abilerim uzun ugraslar sonucu telefona root atmamla beraber bazı ayarları bozdum sıstem dosyalarını sıldım ve rom atmayı bılmıyorum telefonu tamırcıyede goturmem cunku bu spy programları cıktıgından berı guvenmıyorum garantıye yollasam 1 ay gelmez suan garantı dısı zaten rom atmayı bılen varsa bana bı acemi agzıyla anlataiblirmi :(

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar abilerim uzun ugraslar sonucu telefona root atmamla beraber bazı ayarları bozdum sıstem dosyalarını sıldım ve rom atmayı bılmıyorum telefonu tamırcıyede goturmem cunku bu spy programları cıktıgından berı guvenmıyorum garantıye yollasam 1 ay gelmez suan garantı dısı zaten rom atmayı bılen varsa bana bı acemi agzıyla anlataiblirmi :(
    Bence problem hilallerde, hilalleri sıyırmış olabilirsin sen kardeşim.Forum sponsorumuz Demirtaş Motorsiklet Ali usta senin işi çözer bence.

Regal Raptor Uzmanı - Doktoru Sitemizin Ve RaptorRiders Üyelerinin destekçisi Ali Usta dan RaptorRiders Üyelerine özel !!!
    Servis Konusunda Bildiğiniz gibi Ali Usta'yı tek geçeriz [IMG]file:///C:\DOCUME~1\Q\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_i mage001.gif[/IMG]
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı SIFIR NOKTASI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence problem hilallerde, hilalleri sıyırmış olabilirsin sen kardeşim.Forum sponsorumuz Demirtaş Motorsiklet Ali usta senin işi çözer bence.

Regal Raptor Uzmanı - Doktoru Sitemizin Ve RaptorRiders Üyelerinin destekçisi Ali Usta dan RaptorRiders Üyelerine özel !!!
    Servis Konusunda Bildiğiniz gibi Ali Usta'yı tek geçeriz [IMG]file:///C:\DOCUME~1\Q\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_i mage001.gif[/IMG]
    hilalleri sıyırmış ehehe :D

muharremkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam, telefonun marka modelini söyleseydiniz bari. Bilgi vermemişsiniz ki hiç, telefonun android kullandığından başka bilgi yok elimizde. Markaya göre değişiyor rom atım olayı( Garantiye yollarsanız root attığınız için garantisi olsa bile garanti dışına çıkabilir telefonunuz). Android konusunda en iyi ve düzenli bilgi alabileceğiniz forum yesilcin.com'dur .

Alıntı SIFIR NOKTASI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..................
    SIFIRNOKTASI hocam, burda kendi bilgisayarınızdan bir gif'mi göstermeye çalıştınız bize:mrgreen: Öyle görebilmemiz biraz zor da onun için söylüyorum

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    SIFIRNOKTASI hocam, burda kendi bilgisayarınızdan bir gif'mi göstermeye çalıştınız bize:mrgreen: Öyle görebilmemiz biraz zor da onun için söylüyorum[/quote]

Forum sitemizin ana sayfanın üstündeki reklamlardan kopyalayıp yapıştımıştım.Yandaki gif olsa gerek.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)