Hallettim tanju abi lehimle tıkadım biraz yol yaptım sorun kalmadı gibi ama bakalım ne olacak celil abiyle telde görüştüm oda aynısını söyledi tıka die...bu arada çorluda toplanalım bişeyler içelim gezelim düşüncesindeyim ne dersin :d
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250 spider
tekirdağ çorlu
A Rh (+)Hallettim tanju abi lehimle tıkadım biraz yol yaptım sorun kalmadı gibi ama bakalım ne olacak celil abiyle telde görüştüm oda aynısını söyledi tıka die...bu arada çorluda toplanalım bişeyler içelim gezelim düşüncesindeyim ne dersin :d
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Ben gelirim
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Bana salı-perşembe hariç hergün olur gibi,önceden programlıyalım yeter
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Yarın randevu defterine bi bakayım ilk iş, seni ararım telden.Sürücü ve boruzm a haber veririm.
Türk Chopper dan Erdoğan ı da ararım, müsaitse o da gelir, devamlı telleşiyorum onunla Doğuş'um.
Haa, bir de diş protezci Mehmet Ali( Burgaz'daki diş hastahanesinden) var, tavsiyemle o da aldı RR 150
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
regal raptor 250 spider
tekirdağ çorlu
A Rh (+)anlaştık önceden planlıyalım 2 veya 3 gün sonrasına toplanalım yalnız şu yağmurlarda biticek gibi de görünmüyo ki :D
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Tmm abi erdoğan abiyle beraber 3-4 kişi daha gelir zaten,güzel bir organizasyon olur,şu yağmurlar bir bitsinde
regal raptor 250 spider
tekirdağ çorlu
A Rh (+)güzel olur ya olmaz mı
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)sürücü kardeş,
özel mesajlarına gir
bir de profiline gir, arkadaşlık isteği gönderdim sana, kabul ediver
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)