Ermanin motor 100km de 330 cc falan yakiyor olabilir
Cok guzeldi bu organizasyon,bu haftasonu bu geziyle beraber 850-900 km yol yaptim,perisan oldum resmen ama degdi
Sizleri tanimak guzeldi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Ermanin motor 100km de 330 cc falan yakiyor olabilir
Cok guzeldi bu organizasyon,bu haftasonu bu geziyle beraber 850-900 km yol yaptim,perisan oldum resmen ama degdi
Sizleri tanimak guzeldi
RR DD250e-9b Classic
İstanbul - Bakırköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)
Güzel gezi olmuş.Mekanlar harika
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yakıt hesaplaması yaptım km de 17-18 kuruş yakmış.Şehir içi 23 kuruş yakıyo
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Bahadir benim arkadan gelirken egzozundan oyle ses geliyoduki her pata pat sesinde benim motordan bi parca koptu yeremi dustu diye bakiyodum :?
Insallah bidahaki gezi Canakkale sehitlikler-Saroz yapicaz. Cumartesi sabah cikis gece cadirda konaklama pazar aksama donus. Musada bide bende cadir var. Ne diyosunuz?? 28/06 Cumartesi-29/06 Pazar uygun olurmu?? Ramazanin ikinci gunune geliyo gerci ama ramazan sonrasi icin beklemek biraz zor , sabirsizlaniyorum![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Allahtan bir mani olmaz ise iznimi aldım,haftaya pazartesi veya salı sabahı yola çıkıp Çanakkale milli parkta kamp kurup perşembe Celil abilerin ekibiyle dönücem.Gidiş tarihinde, konaklamada,mekanda oynama yapabilirm belli olmaz.Şuanda tek başıma gözüküyorum.Katılmak isteyen olursa beklerim..
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Serdar katılmayı çok isterim ama hafta içine denk geliyor. Tarihi hafta sonu cumartesi pazar olarak ayarlayabilirmisin? Bir kaç arkadaş daha katılabilir..
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)