Hoşgeldiniz. Gümüşten sonra Regal'e de bir teşekkür edersin artık, 700 km sana eşlik etmiş![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hoşgeldiniz. Gümüşten sonra Regal'e de bir teşekkür edersin artık, 700 km sana eşlik etmiş![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Engin ve Musa size maşallah diyorum 2 kişi güzel bir turu başarıyla bitirdiniz
Paylaşım için teşekkürler resimler çok güzel![]()
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Musa sisy barın arkasındaki reflektörü hala takmamışsın![]()
2012 250E 9B KLASİK
İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
0 Rh (+)Çanakkale çok güzel yerdir ben askerliğimi orada yaptım. Sürekli olarak şehitliğe araç muhafızı olarak özel generallere ve ailesine klavuz eşliğinde giderdim. Bir klavuzla sağlam kanka olmuştum artık gide gide. ahh bilseniz ne hikayeler var. İlerde bir gün gidersek bende gelirsem eğer size her molada anlata anlata giderim kısmetse.Kendinizi kaybedeceğiniz garanti![]()
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)Abilerim ve dostlarım yorumlarınız için hepinize tek tek tesekkurlerimi sunuyorum ve tabi aynı şekilde yoldasim engin abiyegezgin(doğuş) reflector yerine bu trafik yollarindaki tabelalara koyulan yapiskanlardan koydum daha etkili oldu dikkatli bakarsan görürsün
![]()
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Tebrik ederim arkadaşlar.Ben de yeni geldim oralardan biliyorsunuz ama inanın şimdiden çok özledim.Başta oralar olmak üzere tüm memleketimin toprakları kutsaldır benim için..Seneye daha uzun bir vakitte yaparız kısmetse..Tek üzeüldüğüm konu Kabatep Milli park çadır kampını sebebesiz ve geleceği belirsin bir şekilde kapatmışlar.Çok moralim bozuldu bu duruma..Çok severdim..
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Güzel bir gezi olmuş, tebrikler
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Çok güzel gezi olmuş tebrikler. Eceabattan katılmayı planlamıştım ama Yazlığa gidince unutmuşum. İnternette olmayınca konuyu takip edemedim. Bir dahaki geziye inşallah. Zaten unutmasam bile belkide cesaret edemezdim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)