2. kaza tehlikesi forumda okuduğum bir bilgi sayesinde kıl payı atlattım.
Tatilden bu gün 16:00 de döndüm 16:30 da çok özlediğim motorumun üzerindeydim akşam yeşilköy yolunda 80 km hız ile seyrederken öndeki araç aniden önünde ışık yaya yada başka duran bir araba olmadan hiç bir şey yokken fren yaparak durdu.
Bende aniden frenlere asıldım sanırım ön arka fren kombinasyonunu tutturamadım ve motorun arkası fena halde sola doğru attı ve ön frenleri sıktığımdan iyice öne yığılıp sol çapraza yatmaya başladı ki nasıl yaptığımı bende bilmiyorum reflex olarak ön freni bıraktım motorla birlikte bende sola yatıp hafif gaz verdim ve arabanın soluna kendimi attım ve iki araç arasından geçtim :S
Şimdi bu forumda ne okudum da kaza yapmamı önledi hemen söyleyeyim
- Önde ki aracı takip ederken tam arkasında ortada değil de sol arkasından takip edin ani fren yaparak durursa siz duramazsınız kendinize kaçacak yer bırakmış olur ve soldan geçersiniz gibi bir şey yazıyordu.
Kimin yazdığını hatırlamıyorum fakat Allah razı olsun bu form bana çok şey öğretiyor sürekli dönüp eski konuları hatim ediyorum.
Şimdi sorum şu bu tamamen benim hatamdan kaynaklansa da lastikleri değişmiş olsaydım daha farklı bir senaryo olur muydu ? (Saat geç olmasaydı soluğu hemen lastikçi de alacaktım)

Spyder
İstanbul
0 Rh (-)