Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı KamilErgün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil bey maksadım polemik falan değilde hep ikinci eli iyidir diyorsunuz ama benim motorum 1800 km de ve 2013 model garantisi var tertemiz. Bir aydır satılık ve parası olan bir kişi bile aramadı. Fiyatıda makul yazdım. 3750 Tl. Bu ikinci el meselesini gerçekten anlamadım. Hakikaten güzel motor ama hiç soran olmazmı yahu.
    Merhaba Kamil Malesef 150 cc makinalar küçük cc olduğundan pazarı diğerleri kadar hareketli değil daha yavaş benim genel yorumlarımda imkanınız varsa 150 cc yerine 250 cc alın yazdığımı fark edersin inşallah kısa sürede makinayı satarsın kolay gelsin

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 km de rks cruiser 250 var, plakalı anahtar teslim 7000 tl, kredi kartına taksit de var, o motorun cüssesi duruşu beni cezbediyor, regal daytona 250 de harika görünüyor, ancak boyumun kısa olması daytona da sorun olur mu bilmiyorum, bir de daytona sıfır gibi olanlar kaça bulunur? gönlüm sıfırdan yana ama 9000 tl'ye çıkmak istemiyorum, 7000 civarı işi bitirsem iyi olur ... eski motoru da satmayacağım, alacağım 250'liği Marmara veya dışına gezme olursa oralarda sürücem ...
    Asya pars 250 6000 tl gorunuyor, onun icin son surat, tuketim, titresim acisindan yorumunuz ne olur?
    Ahmet bence baktığın makinalar yerine Daytona'yı tercih pişman olmazsın bütçene göre sıfır ayarında temiz makina bulabilirsin hatta bizim forumda satan arkadaşlarda var fiyatta 3 aşağı 5 yukarı anlaşırsınız

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kamil Malesef 150 cc makinalar küçük cc olduğundan pazarı diğerleri kadar hareketli değil daha yavaş benim genel yorumlarımda imkanınız varsa 150 cc yerine 250 cc alın yazdığımı fark edersin inşallah kısa sürede makinayı satarsın kolay gelsin
    Bu konuda Celil abi ye katılıyorum. Her yazısında 250 cc der 150 yi gerekmedikçe önermez. Bende 2006 250 cc 30000 km de motor var 2700 kişi bakmış 17 kişi favorilerine eklemiş 3 kişi alacak ( parayı ilk denkleştiren) yaklaşık 20 kişi ile de konuşup anlaşamadım . yani zaten piyasa biraz durgun bu aralar hem de senin cc düşük olduğu için aranmıyorsun bu motorunun kötü olduğunu göstermez elbet formdan arayan çıkar m.etme
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    rks cruiser 250 parasını odedim, çarşamba inşallah bursa dan alicam, foto koyarim, keeway landcruiser zamanında çok beklemiştim, herhalde oradan kalan içimdeki bir istekti...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    rks cruiser 250 parasını odedim, çarşamba inşallah bursa dan alicam, foto koyarim, keeway landcruiser zamanında çok beklemiştim, herhalde oradan kalan içimdeki bir istekti...
    Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    teşekkür ediyorum, supermoto bisiklet gibi, yıllardır onu sürüyordum, halen de o motor duruyor, bu cruiser'lar için korkutucu yorumlar okudum, dönüş açıları geniş değilmiş, manevraları zayıfmış, düz uzun yol motorlarıymış, virajlara hızlı girmemek lazımmış, siz ne diyorsunuz?

bu arada edindiğim bilgileri paylaşayım, buji olarak ybr 125 bujisi kullanıyor, ngk CR6HSA, aşağıdaki site yurt dışı ile aynı fiyata satıyor, tavsiye ederim: http://ngkbujimarket.com/

ebay dan 250 tl ye fotodaki ön far grubunu bağlantılarıyla aldım:

sırada koruma demiri, sisi bar, armode 750 çanta, plakalık var ...

mct 250 koruma demiri nikelmiş paslanır mı? alsam uyar mı? alsam ekstra nikelaj sanayide yaptırsam, altı üstü 35 tl ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6009234/detay/

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayırlı olsun

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)