Bilgilendirme için teşekkürler, zira ikinci motorum olarak düşünüyordum bi arkadaşım daha uzak dur dedi bu da üstüne tuz biber oldu vazgeçtim. Görüntü mükemmel hırçın,spor,kaslı ama fos imiş:?::?::?::?:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250cc
ankara
A Rh (+)Bilgilendirme için teşekkürler, zira ikinci motorum olarak düşünüyordum bi arkadaşım daha uzak dur dedi bu da üstüne tuz biber oldu vazgeçtim. Görüntü mükemmel hırçın,spor,kaslı ama fos imiş:?::?::?::?:
sattım
antalya
A Rh (+)mal ayıplı değil özürlü imiş ayıplı mal nedir özürlü mal nedir açıklayayım mesala laptop aldınız fanı bozuk çıktı çalışmıyo bu özürlü maldır, ama diyelimki 2 gb ram yazıyo kutu üstünde ama aldınız ki 1 gb ramı var buda ayıplı maldır yani ayakkabı alıyosun sağlam ama 42 numara diye gönderdikleri ayakkabı 40 numara çıkıyo işte bu ayıplı maldır ayıplı mal her halükarda iade edilir özürlü mal ise önce garantiye gönderilir
gv650
ist
B Rh (+)Mesajlar ve iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Evet ne yazıkki satmaya çalışıyorlarmış.
Bu arada yasada özürlü mal diye bir tanım yok. Satılmaya çalışılan ürün eğer ayıplı bir ürün ise satıcı üzerine tüketici tarafından rahatlıkla görülebilecek şekilde "özürlüdür" etiketi koymak zorunda. Yani ikisi de aynı kapıya çıkıyor.
Bir laptop alırsanız ve fanı bozuk çıkarsa ve bunu ilk 30 gün içinde fark ederseniz direk iade etme, malın değişimi, arızanın bedel indirimi ya da tamir ettirme hakkınız vardır. Ama siz garantiye yollarsanız(sanırım tamir için kastettiniz) diğer haklarınızdan feragat etmiş olursunuz.
keweey super shadow bomberman 275cc
ankara
0 Rh (-)GV650 almayın aldırmayın
dominar 400
istanbul
A Rh (+)GV 650 için mutelif rivayetler mevcut, o konuyu dallandırmayacağım. GV250 iyidir kardeş, baya iyidir dediğin model bende var, profil fotoğrafımdaki resim de onun, temiz bulursan korkmadan al.
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)