| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Valla Bahadır beni en iyi senin anlaman lazım.. Sende benim gibi terminator den aldın bu sevgiyi :mrgreen: Biz o mantıkla hareket ettiğimiz için "lone wolf" takılırız. Ya da anca yengenle :mrgreen: Bi de klüplerin kuralları var. Benim onu yerine getirmem pek kolay değil.
Onun için biz yelek değil ceket giyeriz. Cekedimiz de bu olur.. Sen bu cekedi biliyorsun:mrgreen::
Ayrıca raptor riders ın bende yeri büyüktür.. Regal raptor markasının ve bu forumdaki büyüklerimin ve yaşı benden küçük tecrübesi kocaman arkadaşlarımın yardımları beni bu işe cesaretlendirdi. Dolayısıyla raptor riders ailesinin yeri ayrıdır. Tek üzüntüm ankarada ki veya istanbulda ki raptor riderslarla ara sıra da olsa buluşamamak görüşememek..
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)https://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M
Diyorum abi ve çekiliyorum:mrgreen:
daytona 250
istanbul
A Rh (+)bildiğim kadarıyla volusia ile intruder arasında pek fark olmadığı. bende intruderin görüntüsüne geniş oluşuna hastayım ancak internetten bakındığım kadarıyla şaft oluşu ve kampana oluşu bnde tereddüt yaratmakta . yıllarca arka freni disk olan makinalar kullandım acaba kampana görevini iyi yerine getirebilir mi diye sorularım yok değil.
34 AS 2910
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Saft endise edilecek birsey degil aksine zincirden sonra super birsey,kiyaslanmaz bile,
Kampana frende endiselenecek birsey degil,
Elin japonu yapmis arkadaslar,alin tepe tepe binin yok saftmis frenmis dusunmeyin,adamlar o motoru yaparken elcikteki lastigin bile kac cm olmasi gerektigini hesaplayarak yapiyorlar,
Karburatore gelince,avrupada emisyonla ilgili kati kurallar olmasa su an butun chopperlar karburatorlu olurdu heralde,
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)intruder yada shadow iyidir. dragstarda düşünebilirsin. ama sakın volusia ya bulaşma![]()
volusia öyle bir motorki git dersin gider dur dersin durmaz![]()
Regal Raptor 150
İstanbul - Levent (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Suzuki VL 250 Intruder 2007 model 10.000de ilan gördüm bu motor ile ilgili fikirleriniz neler?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)