Alper nasıl oldun ?Ne zaman taburcu olacaksın ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
İstanbul
A Rh (+)Alper nasıl oldun ?Ne zaman taburcu olacaksın ?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaşlar allaha şükür hastaneden çıktım ,evimdeyim tekrar dualarını esirgemeyen ve ziyarete gelen ,arayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 ay boyunca sürecek bir iyileşme süreci var sonra sahalara geri dönücem .
bu arada motorla kaza gecırmedım yolun kenarından yaya olarak yürürken mınıbus ustume cıktı . Herkes motor tehlıklı dıyordu ama ıstanbulda yayan olmak daha tehlıkelı .
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi motorla kaza yapmaman sende dahil herkes için teselli oldu :mrgreen:
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)ALLAH korumuş çok geçmiş olsun

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bakya sansür sistemide yapın adam çıplak resimlerini koymaya başladı :mrgreen:
şaka biryana köprücük kemiğı fena darbe almış ama şimdi eskisinden sağlam oldu içine platin ve çivi takıldı robocop gibi oldu![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardesim onada bakariz valla evde sikintidan yatmaktan kafayi yiyicem forumu nerdeyse facebook gibi yapicam![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Başkanım Allah beterinden korusun. Fotoğrafları görünce içim sızladı, yakın zamanda kardeşimde elinin kırılması sonucu ameliyat oldu kemiğe platin attılar. Sadece el olmasına rağmen ne zorluklar çekti ki sizin durumunuz çok daha ciddi Allah yardımcınız olsun.
Fotoğraflar narkozun etkisi geçmeden çekilmiş sanırım :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)