Gürol abi aramıza hoş geldin. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin yeni motoruna inşallah. İnşallah bizler de senin yaşına geldiğimizde motor üzerinde yol yapabiliriz. Maşallah diyelim,değmesin ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Gürol abi aramıza hoş geldin. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin yeni motoruna inşallah. İnşallah bizler de senin yaşına geldiğimizde motor üzerinde yol yapabiliriz. Maşallah diyelim,değmesin ;)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Hoşbulduk teşekkür ederim.
İnşallah benden daha uzun sürelerde sağlıklı olarak motora binersin.Bugünde gidip ufak tefek aksayan yerlerini yaptırıp biraz yol yapınca senelerdir ilk defa motora bindiğimi farkedip zevk aldım.Demekkki scootera binmek sadece ihtiyaç içinmiş.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Regal Raptor DD 250E -10 Spyder
Kocaeli
AB Rh (-)Abim aramıza hoş geldin Yeni Demir atın hayırlı uğurlu olsun Allah kazası belasız binmek nasib etsin![]()
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Hoşgeldin Gürol Abi. Motora binmenin yaşa bağlı olmadığını tamam tutku olduğunu görmek çok sevindirdi beni. :D
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Gürol abi hoşgeldin aramıza. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Umarım yazın motorunla gelebilirsin.
Belki siz bizden daha çok yaşarsınız, ama biz sizden çok başka yaşarız...
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Hoşbulduk,teşekkür ederim.
Nede olsa motor sıfır olmadığı için yolda kalırım diye bir çekincem var.Gerçi macerayı severim.
Scooterun pek çok arızasını kendim gideriyordum ama bunu öğrenmem biraz zaman alacak gibi.
Genelde her işi yaptırırken pür dikkat seyrederim ve öğrenmeye karşı aşırı merakım vardır.
Belki yaza kadar hem motorumu test etmiş olurum hemde ufak tefek püf noktalarını öğrenirim ve tabi hanımdam izin çıkmazsa gelmem biraz zor olur.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Hoşbulduk.
Aslında her ne kadar kaporta eskisede içinde hissettiğin yaş önemlidir.Ben biraz gerilerde yani 40 lı yaşlarda takılıp kalmışım galiba.
Yaşlandığımı ancak torunlarla bir araya geldiğimde hissediyorum,tabi onlarda yaşlılıkta insana yaşama sevinci veriyor.
İyi yönde yaşadığım tüm güzel şeyleri tüm arkadaşların yaşamasını diliyorum.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)