Sabah erkenden kalkıp xenonu tamamen söktürüp normale çevirttim. Şu anda tüvtürk te sıra bekliyorum. Hava çok soğuk,yerler ıslak ama gelirken Allahtan yağmur yoktu.
Verdiğiniz cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Sabah erkenden kalkıp xenonu tamamen söktürüp normale çevirttim. Şu anda tüvtürk te sıra bekliyorum. Hava çok soğuk,yerler ıslak ama gelirken Allahtan yağmur yoktu.
Verdiğiniz cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Kolay gelsin işallah sorun çıkmadan kolayca muayeden geçersin![]()
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Hayırlısı ile muayene işini hallettim ama eve dönüşüm biraz zor oldu.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Teşekkür ederim,dediğiniz gibi 2 sene rahatım artık .
Benim ile beraber başka bir motosikletli daha vardı ve xenon flaşlı idi.Sanırım bize bakan arkadaş iyi bir insandı ve problem çıkarmadan muayeneden geçti.
Yarında anlatımlarınızı uygulıyarak antifriz koyacağım.
Bu arada aküyü yeni aldığım halde son 2-3 gündür sabahları marş basmıyordu ve radyo için kullandığım 500 mah lık 12 volt olan adaptör ile aküyü şarz edip öyle çalıştırıyordum.
Sonra aklıma ufak bir şarj cihazı almak geldi ve 1 amperlik bir adaptör aldım.Sanırım 9 saatte 9 amperlik aküyü şarj edecektir.
Akünün boşalma sebebide xenon farın kablosunu direk aküye bağlamışlar ve yağmurdan dolayı beyne su girip kısa devre yaptığından hem far arızası hemde akü problemi oluştu.
Yarın sabah eğer marş basarsa düşüncemin doğru olduğu meydana çıkacaktır.
Konuda yardımcı olmaya çalışan siz ve tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Muhtemelen şarz iş görür motoru çalıştırsın yeter gerisini motor şarz eder toparlar![]()
DD250e-9b (2016)
İstanbul
B Rh (+)Hayırlı olsun Gürol bey abimuayenede en çok nelere önem veriyorlar çok uzun sürüyor mu ? ve egzozların açık olması sorun teşkil ediyor mu?
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Teşekkür ederim.
Daha evvelde bir kaç kez muayene yaptırmıştım,elektrik donanımı yani uzun,kısa fren ve sinyallere bakıyorlar,birde fren yaptığınızda arka lastiğin kızaklamasını istiyorlar.
Benim ile beraber muayene olan scooterde xenon far vardı problem çıkarmadılar,açık eksoza problem çıkarmı bilmiyorum ama birazda muayeneyi yapan görevlinin kişiliğine bağlı.
Benim muayeneyi yapan görevli benim gibi amatör balıkçı olduğundan muhabbeti kurduk , problem olsada görmezden gelirdi sanırım.
Bütün işlem en fazla 5 dakika sürüyor.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)