Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berkan Akbaba
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

2.el Daytona alırken dikkat edilmesi gerekenler

Merhaba arkadaşlar,

2. el Regal Raptor daytona 250 E6C alırken nelere dikkat etmeliyiz? Hangi seneyi tercih etmeliyiz? Motoru aldıktan sonra neler yapmalıyız bakım olarak yani?

Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

desceq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Sünnetçioğlu
    Teknik Öğretmen
     Honda VF750C MAGNA
     Bursa
    Beğenmiş
    7
    Beğenilmiş
    2
    Merhaba dostum, bende yeni ikinci el 250E-6C aldım alırken alttakilere dikkat etmeye çalıştım;
    1- Model olarak ilk hedefim 2014 yada 2013 oldu.
    2- Km olarak tabiiki bulabildiğin en az km'li olanlara baktım.
    3- İlan sahipleri ile yaptıgım görüşmelerde ilk sorum motorun yan yatıp yatmadigi oldu.
    4- Motorları görmeye gittiğimde şaseye, ve varsa çiziklerine baktım.
    5- Kitapçığından periyodik bakımlarına baktım ve son olarak sahibi izin verirse bir tur attım.
    6- Eğer aklıma yattıysa ve icime sindiyse, bir ustaya gösterdim.

Ben biraz şanslıydım diye düşünüyorum çünkü ben motoru 900 km de aldım, yani pek eskiyen bir yani yoktu.
    Bakim konusunda 1000 km bakımına henüz goturemedim çünkü Bursa'da yetkili servis problemimiz var, beden eski arkadaslar daha iyi bilirler.

Umarım yardımcı olmuştur, amatör bir Regalci olarak naçizane yorumlarım bunlardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berkan Akbaba
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı desceq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostum, bende yeni ikinci el 250E-6C aldım alırken alttakilere dikkat etmeye çalıştım;
    1- Model olarak ilk hedefim 2014 yada 2013 oldu.
    2- Km olarak tabiiki bulabildiğin en az km'li olanlara baktım.
    3- İlan sahipleri ile yaptıgım görüşmelerde ilk sorum motorun yan yatıp yatmadigi oldu.
    4- Motorları görmeye gittiğimde şaseye, ve varsa çiziklerine baktım.
    5- Kitapçığından periyodik bakımlarına baktım ve son olarak sahibi izin verirse bir tur attım.
    6- Eğer aklıma yattıysa ve icime sindiyse, bir ustaya gösterdim.

Ben biraz şanslıydım diye düşünüyorum çünkü ben motoru 900 km de aldım, yani pek eskiyen bir yani yoktu.
    Bakim konusunda 1000 km bakımına henüz goturemedim çünkü Bursa'da yetkili servis problemimiz var, beden eski arkadaslar daha iyi bilirler.

Umarım yardımcı olmuştur, amatör bir Regalci olarak naçizane yorumlarım bunlardır.
    Teşekkür ederim tabii ki yardımcı oluyor. Kazasız Belasız sürüşler diliyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Desceq Doğru yolu izlemiş aynen katılıyorum
    İlk hedef paranın yettiği en yüksek model en düşük km'deki kazasız boyanmamış makinayı almak
    motor aksamı gaz yemesi düzgün olsun motordan çalışırken anormal ve vuruntu sesi gelmesin gaz verdiğinde egsozlardan (su buharı hariç ) duman atmasın kafana yatan bir makina oursa mutlaka bir servise göster makinayı kontrol ettir özellikle zorladığında 2 ,ci vitesden atma yapıyormu baktır inşallah kısa sürede gönlüne göre bir makina bulursun kolay gelsin

Berkan Akbaba
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Desceq Doğru yolu izlemiş aynen katılıyorum
    İlk hedef paranın yettiği en yüksek model en düşük km'deki kazasız boyanmamış makinayı almak
    motor aksamı gaz yemesi düzgün olsun motordan çalışırken anormal ve vuruntu sesi gelmesin gaz verdiğinde egsozlardan (su buharı hariç ) duman atmasın kafana yatan bir makina oursa mutlaka bir servise göster makinayı kontrol ettir özellikle zorladığında 2 ,ci vitesden atma yapıyormu baktır inşallah kısa sürede gönlüne göre bir makina bulursun kolay gelsin
    Teşekür ederim Celil abi.

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Benim motoru al = )))tüm sorularına cevap verim yoksa yok = ))))
    şaka bi yana celil abi cevap vermeden görmedim,onun lafi üzerinede konuşamıycam şimdi =))

Berkan Akbaba
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Serkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim motoru al = )))tüm sorularına cevap verim yoksa yok = ))))
    şaka bi yana celil abi cevap vermeden görmedim,onun lafi üzerinede konuşamıycam şimdi =))
    )) Olsun yine de teşekkür ederim

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Amatisörlerini kontrol etmeni tavsiye ederim eğer arka süspansiyonu patlak motosiklete denk gelirsen cebinden 500 tl gibi bir fiyat çıkabilir ve yaptırmazsan artçılı sürüş yapamazsın ve en hafif tümseklerde bile teker çamurluğa sürtme yapar. Ayrıca bizim makinaların vites ve arka fren padleri alimünyum olduğu için çabuk kırılabilir ki zaten kaynaklıysa bi göz ucuyla bakarsan anlayabilirsin makinayı aldıktan sonra gözüne takılırsa bu ve değiştirmek istesen yine cebinden extra 50-60 tl gibi bir fiyat çıkar. Hadi kolay gelsin saygılar ve sevgiler

Berkan Akbaba
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı özgürr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amatisörlerini kontrol etmeni tavsiye ederim eğer arka süspansiyonu patlak motosiklete denk gelirsen cebinden 500 tl gibi bir fiyat çıkabilir ve yaptırmazsan artçılı sürüş yapamazsın ve en hafif tümseklerde bile teker çamurluğa sürtme yapar. Ayrıca bizim makinaların vites ve arka fren padleri alimünyum olduğu için çabuk kırılabilir ki zaten kaynaklıysa bi göz ucuyla bakarsan anlayabilirsin makinayı aldıktan sonra gözüne takılırsa bu ve değiştirmek istesen yine cebinden extra 50-60 tl gibi bir fiyat çıkar. Hadi kolay gelsin saygılar ve sevgiler

Teşekkürler eline sağlık bilgiler için

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)