| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)250cc 350 cc aralarında ne gibi farklar var maksimum hız 135 km diyo 250 de ben uzun yola cıktımmı 100 de uzun süre gitsin istiyorum parçalar gevşemesin kırılmasın dökülmesin yada ufacık yokusta alet öksürmesin teklemesin 2 daytona 1800km gezi yapmıslar videosunu izlemiştim 100 de geziyolar gerçi şu an 7 bin bütcem var yaza satılırsa motorum ozamana biraz daha artar ama
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Max çıkabildiği hız aynı.Sadece 350 cc olan birazcık daha güçlü.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eren 250 cc ile 350 cc arasında motor yürür aksamlar arasında fark yok sadece 350 cc nin pistonları daha büyük olduğundan daha yüksek beygirli ve torkludur buda yokuşlarda ve artçı varken motorun çabuk devir düşürmeden rahat gitmesini sağlıyor şehirlerarası gezicem dersen 250 cc iş görür ama 350 cc çok daha iyi tatminkar olur![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eren arada öyle güç olarak dağlar kadar fark yok. 350 CC'nin vergisi gereksiz yüksek. Birde bu taraftan bak olaya.
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)anladım herkese bilgiler için çok teşekkürler kesinlikle sorun cıkaran orası burası gevşeyen kırılan motor değil diyosunuz :D bakmazsan her motor sıkıntı cıkarır onu biliyorum ikisiylede uzun yolda 100 120 rahatca ufacık yokuslarda öksürmeden teklemeden hız düşürmeden gidebilceksem sorun yok ve vergi işini düşünmemiştim evet azıcık tork için fazla vergi ödemiş olurum su an vergileri kaç tl acaba yakıtları nasıl onlarıda yazabilirmisiniz ve kendi motorumu satınca elimdeki para falan 7 7500civarı bütcem olcak en düşük 2012 model alim diyorum daytona 250 mi önerirsiniz

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eren 350 cc nin vergisi 650 cc ile aynı malesef 250 cc nin 2 katı alttaki tabloya bakarsın takıldığın konu olan 120 km ile titreşimsiz gidebilirsin orası burası gevşemez çünki kranktaki balansöz titreşimi yok denecek kadar aza indiriyor
yakıt kullanıma göre değişir 2 makinada ortalama 100 km 4 - 4.5 litre yakar
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)