Öncelikle 17 den kendini 17 hissedenlere kadar herkese merhabaismim Kerem istanbul bilgi ünüverstesinde okuyorum.20 yaşındayım ve motorsiklet benim için hep bir tutkuydu çünkü iki tekerin adrenalin dolu dünyasında özgür olmak kanımda var sanırım ve fazla uzatmadan tecrübelerimi sayayım İlk motorum honda spaycy ile yazın çalıştım ve kuryelik yaptım tabikide ehliyetim vardı ehliyetsiz çıkanlara duyrulur çıkmayın lütfen evet neyse 17 yaşında aldığım bu motoru bir 25.000 kullandım ve spacy ile tek tekere kalkıp inmeden gitmeye başlayınca dedim dur ya cc büyültme vakti geldi.uzun çalışma ve uğraş sonrasında aileninde manevi desteğini alıp bir regal raptor 350 e 6-c almış bulunmaktayım an itibari ile 2.200 küsür kilometreyi devirdim ve motorumu baya seviyorum.sizlerlede en kısa sürede tanışmak isterim aynı zaman bilgi ridersın üyesiyim.
Tutkularınızın tek engeli, hayallerinizin bitmesir...
![]()

REGAL RAPTOR DD 350 E 6-C
İstanbul
0 Rh (+)
ismim Kerem istanbul bilgi ünüverstesinde okuyorum.20 yaşındayım ve motorsiklet benim için hep bir tutkuydu çünkü iki tekerin adrenalin dolu dünyasında özgür olmak kanımda var sanırım ve fazla uzatmadan tecrübelerimi sayayım İlk motorum honda spaycy ile yazın çalıştım ve kuryelik yaptım tabikide ehliyetim vardı ehliyetsiz çıkanlara duyrulur çıkmayın lütfen evet neyse 17 yaşında aldığım bu motoru bir 25.000 kullandım ve spacy ile tek tekere kalkıp inmeden gitmeye başlayınca dedim dur ya cc büyültme vakti geldi.uzun çalışma ve uğraş sonrasında aileninde manevi desteğini alıp bir regal raptor 350 e 6-c almış bulunmaktayım an itibari ile 2.200 küsür kilometreyi devirdim ve motorumu baya seviyorum.sizlerlede en kısa sürede tanışmak isterim aynı zaman bilgi ridersın üyesiyim.