Eski topraklar geri dönmüş bu ne şenlik
Raptor Riders Türkiye'ye selam olsun.Hayırlı günler![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Eski topraklar geri dönmüş bu ne şenlik
Raptor Riders Türkiye'ye selam olsun.Hayırlı günler![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar.Sabah tan akşama kadar burada geyik yapın diyemem ama en azından güne neşeli başlamak ve o şekilde devam etmek açısından da geyiğin faydaları saymakla bitmez.
Bazı yeni arkadaşların da "ulan bu kim,nerden çıktı şimdi haars diye geldi ahkam kesiyo rahatımızı bozuyo"dediğini tahmin edebiliyorum.Eveeet rahatsızlanın,silkelenin bakeeem.![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Özgür'cüğüm ilk okuduğumda dikkatimi çekmemişti ama senin o "ciddi forum" lafına takıldım.Nedir yahu???? O ciddi olayını açabilirmisin rica etsem.Bu forumda herkesin mesleği milletvekili,hakim,savcı,avukat,ordu mensubu,bürokrat mı burası da devlet dairesi mi? Bir tek Raptorriders hükümet konağı eksik galiba.
Biz motosiklet sürücüsüyüz .Biraz renklenmek iyidiiiir.
Kasmayın bu kadar.Bu durum dışarıdan korkudan dut yemiş bülbül görüntüsü izlenimi veriyor.Saygı sevgi sınırları aşılmadığı sürece renk katmanın sıkıntı olacağını sanmam.
Yoksa sıkıntımı olur???
"Biraz atarlı mı yaptım nedir"
Affola.![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Size selami sahinden özledim teninin kokusunu özledim adlı parçayı gönderiyorum
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Serkan abi o minderi bana satsana![]()
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 7 misafir)