Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Benzin Deposu Üzerindeki Boya Kusuru...

Herkese Selamlar... Arkadaşlar bugün motorumun gidon boşluğunu alırken usta o buyuk lokmaların ucunu, elle tutulan kısmı sanıyorum benzin deposunun üzerine vurdu sıkıcam diye. Tabi ben bunu 50 60 km gittikten sonra motorumu garaja koyarken farkettim.. Boyle yarım cm çapında motorun bezin deposunun üzerinde bir boya atması oluşmuş. Hatta ustanın elinde muhafaza edemediği anahtarın kırmızı sapının izi kalmış..:( Çok canım sıkıldı.. Kız gibi çiziksiz motorumun artık en görünen yerinde boya kusuru oluştu. Bir kaç boyacıya gittim. Bu boya farklı atılmış biz yapamayız filan dediler ama.. Sizce nasıl çözerim bu sorunu daha önce başına gelmiş arkadaşlar buralarda mısınız? YOksa kimsenin başına gelmedi mi böyle bir sorun :( Acaba sticker mi yapıştırsam oraya bilemedim..:( Yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum.:(

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Cok can sıkıcı bir olay insallah bir yolunu bulup duzeltirsin. Gecmis olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Emre geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum bununla ı çıkmış diyelim yapacak birşey yok :(
    Oraya ne yapılabilir en basiti aynı renk boya ile rutüş yaparsın veya dediğin gibi bir sticker yapıştırabilirsin

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederimm üstad.. da nasıl çözicez bilemedim :(

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum bununla ı çıkmış diyelim yapacak birşey yok :(
    Oraya ne yapılabilir en basiti aynı renk boya ile rutüş yaparsın veya dediğin gibi bir sticker yapıştırabilirsin
    Celil abim benimm... Ahh ahh başıma daha neler neler geldi şu son bir haftadır da anlatmaya dilim varmıyo..Bu en sonuncusu:( Abi boyacılar rütus boya damla gibi durur dediler.. Macun çekip boyasak motorun mevcut boyasının üzerinde olan parlaklığı veremeyiz yine belli eder kendini dediler..Bilemedim ki gözüm habire oraya gidiyo :D Allah ımm kimlere ne ettim de ben.. Yok vites boşa düşer yok elektrik tesisatı yanar yok dikkatsiz bi usta en görünen yere anahtarıyla dalar :( offf off şu motoru aldım alalı daha yüzüm gülmedi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abim benimm... Ahh ahh başıma daha neler neler geldi şu son bir haftadır da anlatmaya dilim varmıyo..Bu en sonuncusu:( Abi boyacılar rütus boya damla gibi durur dediler.. Macun çekip boyasak motorun mevcut boyasının üzerinde olan parlaklığı veremeyiz yine belli eder kendini dediler..Bilemedim ki gözüm habire oraya gidiyo :D Allah ımm kimlere ne ettim de ben.. Yok vites boşa düşer yok elektrik tesisatı yanar yok dikkatsiz bi usta en görünen yere anahtarıyla dalar :( offf off şu motoru aldım alalı daha yüzüm gülmedi
    Emre şanssızlıklar yakanı bırakmamış Allah beterinden korusun inşallah bu son olur :(

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=CELİL;177023]Emre şanssızlıklar yakanı bırakmamış Allah beterinden korusun inşallah bu son olur :([/QU

Celil abi ben sorunu çözdüm Ne kadar çok özen gösterirsen ne kadar çok üstüne düşersen ne kadar çok piypiriklenirsen başka bir şey çıkıyoo.. Birazda şanssızlık Neyse çok teşekkür ederim tabiki allah daha beterinden korusun

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Aynı sorun bende de var Emre insanlar sahip olduklarının değerini bilmezler sonra sen sadece temiz tutsan bile göze batar zarar gelir seni çok iyi anlıyorum motorumda olmadı değmesin de arabamda bunu çok yaşadım bi ara o kadar bunaldm ki bu sorundan satmayı düşündüm benim motoru da aldığım yer minibüsle getirmek için minübüse yüklerken gaz telini çıkarmışlar burdaki usta takarken gidonu çizdi eğer müdehale etmeseydim gaz telini penseyle karbüratöre takacaktı yani kıracaktı :-S üzücü bir durum ama insan alışıo çünkü geri dönmüo eski haline :-( ama bu saçmalıklar yaratıcı fikirlere de neden oluo ;-)Maaşallah değmez inşallah artık ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bende de var Emre insanlar sahip olduklarının değerini bilmezler sonra sen sadece temiz tutsan bile göze batar zarar gelir seni çok iyi anlıyorum motorumda olmadı değmesin de arabamda bunu çok yaşadım bi ara o kadar bunaldm ki bu sorundan satmayı düşündüm benim motoru da aldığım yer minibüsle getirmek için minübüse yüklerken gaz telini çıkarmışlar burdaki usta takarken gidonu çizdi eğer müdehale etmeseydim gaz telini penseyle karbüratöre takacaktı yani kıracaktı :-S üzücü bir durum ama insan alışıo çünkü geri dönmüo eski haline :-( ama bu saçmalıklar yaratıcı fikirlere de neden oluo ;-)Maaşallah değmez inşallah artık ;-)
    Çok teşekkür ederim İnşallah Bu arada sorunu temelinden çözdümm.. İstanbulda motosay var çok güzel depo kılıfı dikiyo deriden.. Yani deri imitasyonu minileksten.Ve 40 Tl..:S Siparişini dün verdim. Bu hafta içinde elimde olacak.. Geldiğinde uygulamayı yapıp fotograflarını paylaşıcam Taş, toprak, hava, su, tahta ve dikkatsiz ustaların anahtarlarından koruması niyetiyle

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Güzel düşünmüşsün gerçekten hem motor rengiyle de uyumlu olur hem de gözüne takılmaz ben de benzer bi yöntem uyguladım çizik için gidona gidon saati taktım göz görmeyince gönül katlanıyor estetik bir yöntem bence o kılıf motoruna tarz ve farklılık katacaktır hayırlı olsun ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)