Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım abi daytonada cok hosuma gidiyo ama spyderda hayallerimi daha cok süslüyo kocaman egzozlar falan arkaya cantaları bağla uzun yol :D inşallah onlarda olur peki abi sen spyder kullanıyosun sorun cıkardımı hiç illaki parçaların değişme zamanı gelcek tabi ama hani canını sıkan yolda bırakma durumu uzun yol yaptın sanırım :D
Şuan kullandığım 2 ci spyderim ilk spyder'im 250 cc idi sıfırdı onunla 2500 km ege turu ve çeşitli şehirler arsı festivallere gittim 8500 kmde satttım tek yaptığım masraf periodik bakımlar dışında keyfekeder alan arkadaşa yük olmasın diye debriyaj balatasını değiştirdim verdim
2.incisi 350 cc spyder 350 kmde aldım 2 sezondur kullanıyorum bunlada çeşitli festivaller için şehirler arası ve 2100 km'lik ege turu yaptım şuan 20.000 km ye yaklaştı yaptığım tek masraf keyfe keder arka fren balatasını değişirdim debriyaj hala orjinal ama sezonda uzun yola çıkmadan tedbiren değiştirmeyi düşünüyorum
Ve benim kullanım tarzım devirlidir ve yerine göre max. yüklenmeler zorlamalar yaparım hala bana dayanıyor maşallah