Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mesut82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mesut altay
    Bilgi işlem
     regal raptor spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Çamurluğumun son hali

Ustamı kandırıp en sonunda hayalimdeki görüntüyü arka çamurluğuma yansıtabilidim kesilirken uç kısımlardaki boyanın bir kısmı döküldü bende önce macun sonrada fırın boya attım motoru topladıktan sonrada komple kaporta ve nikelaj aksamına Allah izin verirse seramik kaplıyacam işlerimden fırsat bulupta son aldığım plakalık stop lambaları ve sinyalleride bağlarsam işin seramik kısmına geçicem.Şu an çamurluğu tekrardan monte ettim tam sinyallere başladım öğle paydosu bitti düşüncelerinizi bekliyorum

daytonaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre
    veteriner hekim
     yamaha bws
     aydın
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emeğine sağlık çok güzel çalışma. fotoları bekliyoruz ;)

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Mesut buradan görüntü hoş duruyor, yerine takıldıkdan sonra da eminim hoş duracaktır.
    Eksiklikleri tamamladıktan sonraki halini merakla bekliyorum.
    Bu arada seramik kaplama nasıl yapılıyor biraz bilgi verir misin?

mesut altay
    Bilgi işlem
     regal raptor spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Otomobil veya motorsiklet fuarlarına gittiğimizde araçlar sanki porsenel tabak gibir parlarlar yanında hatunlar bir yandan ışık efekleri derken ordaki araca insan ister istemez aşık olur dışarı çıkarsınız fuara giderken kullanmış olduğunuz aracınız her ne kadar gitmeden önce benim evladımın onlardan nesi eksik dercesine temizlemiş vede parlatmış olduğunuz aracınız onların yanında sönük ve eksik kalır buda insanda hayal kırıklığına neden olur.Fuarlarada araçlara uygulanan taktik ise araca önce çok titiz bir temizlik sonra profösyenel bir pasta cila arkasından ise seramik diye tabir idilen özel bir kimyasal kaplama yapılır.Bu uygulama sonunda ise aracınız isterse fırından yeni boyanmış hiç göneşte yanmamış ve el değmemiş bir araç bile olsa seramik uygulaması yapılan bir aracın yanında çok vasat bir araç olarak kalır.Uygulama sonunda aracınızın üstü 0,5 mikron kalınlığında özel kimyasalla kaplandığından bez ve güneş çizilmelerene karşı korunan su veya çamur olduğunda üstünde iz bırakmadan kaybolup eski yani ilk günki haline kavuşan ve yeni temizlenmiş onlarca aracın bile arasında ben burda ve sizden daha özelim ve yakışıklıyım diyen bir yapıya kavuşur
    Seramik kaplama budur
    Not:Sürçi lisan eylediysem afola

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Mesut82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobil veya motorsiklet fuarlarına gittiğimizde araçlar sanki porsenel tabak gibir parlarlar yanında hatunlar bir yandan ışık efekleri derken ordaki araca insan ister istemez aşık olur dışarı çıkarsınız fuara giderken kullanmış olduğunuz aracınız her ne kadar gitmeden önce benim evladımın onlardan nesi eksik dercesine temizlemiş vede parlatmış olduğunuz aracınız onların yanında sönük ve eksik kalır buda insanda hayal kırıklığına neden olur.Fuarlarada araçlara uygulanan taktik ise araca önce çok titiz bir temizlik sonra profösyenel bir pasta cila arkasından ise seramik diye tabir idilen özel bir kimyasal kaplama yapılır.Bu uygulama sonunda ise aracınız isterse fırından yeni boyanmış hiç göneşte yanmamış ve el değmemiş bir araç bile olsa seramik uygulaması yapılan bir aracın yanında çok vasat bir araç olarak kalır.Uygulama sonunda aracınızın üstü 0,5 mikron kalınlığında özel kimyasalla kaplandığından bez ve güneş çizilmelerene karşı korunan su veya çamur olduğunda üstünde iz bırakmadan kaybolup eski yani ilk günki haline kavuşan ve yeni temizlenmiş onlarca aracın bile arasında ben burda ve sizden daha özelim ve yakışıklıyım diyen bir yapıya kavuşur
    Seramik kaplama budur
    Not:Sürçi lisan eylediysem afola
    Elin değmişken nasıl yapıldığını öğretsende bizde yapabilsek keşke

mesut altay
    Bilgi işlem
     regal raptor spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Serkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin değmişken nasıl yapıldığını öğretsende bizde yapabilsek keşke
    Öğretirsem akşam eve gittiğimizde tencerede çorba yerine taşmı kaynıtaz

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Celil abi bak bu sektörde iyi para var galiba.Senden yardım isteyenlere hesap numaranı ver, çorba paran çıkar

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    O zaman sana yaptırrız bi çay çorba parası kazandırırız = )) fiyatlardan heber ver sen :D

mesut altay
    Bilgi işlem
     regal raptor spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    makarasına yazmış olduğum cevabı ciddiye alıpta bana çorba ayarlamak istiyenler olmuş rızkı veren Allahtır nasibinde varsa gelir ta fizandan nasipte yoksa ne kadar uğraşsanda akar ellirnden demiş Mevlana Hz. o ciddiye alanlar tirilyon versende yapmam ama insanca isteyene bedava yaparım bir diğer mesele ben kullandığım maddeyi yazsamda nerden bulacaksın sen ben zor temin ediyorum sen nerden bulucan her neyse konu aldı başını başka yerlkere kaydı mümkünse konu kapansın benim bu işte zevkim kalmadı hadi bana eyvallah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    makarasına yazmış olduğum cevabı ciddiye alıpta bana çorba ayarlamak istiyenler olmuş rızkı veren Allahtır nasibinde varsa gelir ta fizandan nasipte yoksa ne kadar uğraşsanda akar ellirnden demiş Mevlana Hz. o ciddiye alanlar tirilyon versende yapmam ama insanca isteyene bedava yaparım bir diğer mesele ben kullandığım maddeyi yazsamda nerden bulacaksın sen ben zor temin ediyorum sen nerden bulucan her neyse konu aldı başını başka yerlkere kaydı mümkünse konu kapansın benim bu işte zevkim kalmadı hadi bana eyvallah
    Mesut yazılanları yanlış anlamışsın kimse kötü niyetli ve farklı bir anlayışla yazmamış
    alınganlık yapmana gerek yok yazılanlar samimiyetten kötü niyet ve karşı tavır yok şevkin kırılmasın çok güzel çalışmalar yapmışsın emeğine sağlık bizlerde bundan faydalanmak isteriz

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)