Günaydın Millet bu güzel havanın akşama yağmura dönceği söyleniyor ,benim gibi motorla çıkanlar akşama dikkat.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Günaydın Millet bu güzel havanın akşama yağmura dönceği söyleniyor ,benim gibi motorla çıkanlar akşama dikkat.![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Haftanın motor sürülebilecek en güzel gününden herkese hayırlı sabahlar.
Caner doğru diyon akşam 7 de yağmur gösteriyor![]()
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)herkese günaydın
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu regallerde kronik olarak şanzıman sıkıntısı var mutlaka arıza çıkartıyo yaptırmak zorunda kalıyosun falan diye okudum bi kaç yerde. Var mı aslı astarı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yok öyle bişey furkan kardeşim onlar motorlarını ilk alıp hor kullanan arkadaşlar rodajda limitleri zorlayıp sonra vayy benim motorda kronik arıza var bu regallerde çin malıymış binilmez diyen arkadaşlar.
diyeceğim o ki 2 yıldır kullanıyorum daha beni zor durumda bırakacak bir sorun yaşamadım.ama bende ona gözüm gibi bakıyorum daha önceleri sadece biniyordum şimdi onun sayesinde motora nasıl bakım yapılır hangi parça nerede nasıl sökülüp takılır aşagı yukarı biliyorum elimde gelirsede yapmaya çalışıyorum.
0 Rh (+)
Şuan motorumu satıp sıfır daytona almaya çok yakınım. Kullanıcılarının çoğu memnun çünkü biliyorum ama böyle şeyler okuyunca da istemsiz bi acaba diyo insan. O soru işaretleri istemsiz takılıyo kafasına. Sağolun cevabınız için teşekkür ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Şimdiden hayırlısı olsun Furkan kardeşim. Allah hayırlısıysa almayı nasip etsin.
İlk aşamayı atlamışsın kafaya koymuşsun şimdi sıra ikinci aşamada parayı cebe koymakta![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
0 Rh (+)Konu frknulas tarafından (01.Nisan.2015 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 196 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 196 misafir)