| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
A Rh (+)Merhaba,
Umarım doğru konuya yazıyorum diyerek;
Yaklaşık bir aydır motosiklet forumlarını takip etmeye çalışıyorum. Motosiklet ehliyet sertifikamı aldım, ehliyeti de en kısa zamanda alacağım. Motosiklet almayı istiyorum ancak aklıma takılan sorular ışığında bu kararımı uygulamaya geçirebilirim veya vazgeçebilirim çünkü sonuçta alacağım aracın isteklerimin yanında ihtiyaçlarıma da cevap vermesi gerekiyor.
Motosiklet kursunda YBR 125'i rahatlıkla sürdüm. Araba ehliyetim yıllardır var ve uzun sürede aktif sürücüydüm. Gönlüm chopper'dan yana (motosiklet kursundaki eğitmenim yetenekli olduğumu ve 600 cc'yi biraz deneyimle rahat kullanabileceğimi ama başlangıç olarak mesela KTM Duke 200 gibi bir motorla başlamamı önermişti güzel motor tabii ama o hem çok spor hem de pahalı). Burada okuduğum kadarıyla herkes RR'sinden memnun yalnız herkes ilk motor olarak 250'lik alınmasından yana ki ben de almışken tavsiyelere uymak isterim. Hatta iki üç sene değiştirmek istemesem ne iyi olurdu...
Ancak ben sıfır motor almak istiyorum özellikle de ikinci eli satın alırken güven sorunu yaşamamak için.
Sıfır almak istediğim için hedeflediğim bütçe RR DD 150 E-2'ye yetiyor açıkçası mat siyahını fena gözüme kestirdim)
Ancak uzun yol (çok sık olamasa bile uzun yoldan kastım balıkesir civarı şimdilik) yapmak için uygun olup olmadığından yazılara bakarak emin olamadım.
İlk motor için 250'liklere geçmek fiyatı ikiye katlıyor. (illa ki 250'lik denirse bu kez ikinci el opsiyonlarına da bakmam gerekebilir)
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ve artçı konusu da benim için önemli muhtemelen sık artçım olacak çünkü. Artçılı uzun yol bu motorla mümkün olur mu güvenli bir şekilde?
Bir de güvenli sürüş eğitimi almam lazım mı illaki? Sanırım eğitimler genelde commuter'larla veriliyor.
Ve RR DD 150 E-2'yi satmak kolay olur mu?
Tipik yeni üye soruları işte)
Şimdiden teşekkürler
Konu Rain tarafından (13.April.2015 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hoşgeldin Yağmur.
Kendini yeni bir başlık açıp tanıtırsan hem konular biribirine karışmaz, hemde senin için yazılanlar senin başlığında kalır. İstediğin zaman bakabilirsin.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
YOK
İstanbul
A Rh (+)Hoşbulduk teşekkür ederim yönlendirme için... umarım bu kez becerdim. Konu işgalinden dolayı da özür diliyorum bu vesileyle )
“Some people walk in the rain, others just get wet.”
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)