Bol güneşli mis gibi bir çarşamba gününden herkese günaydın millet kısa kollu tshirt sezonunuda açmış bulunmaktayım artık![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Bol güneşli mis gibi bir çarşamba gününden herkese günaydın millet kısa kollu tshirt sezonunuda açmış bulunmaktayım artık![]()
r
i
0 Rh (+)Arkadaşım bu ne ama ya! Yönetim uyuma, Alper Başgan alooo! Arkadaş, yeleği alan patch'i alan resim çekiyor, Hürriyet'in foto galerisini geçti, boş sandalyeye yelek atıp resim çeken bile gördü bu gözler, anladık üyesiniz, havanız kime olm?Yani burda onlarca, yüzlerce motor sevdalısı kardeşiniz varken şu yaptığınız, iftarı bekleyen adamın karşısında sigara içmek gibi...
O patchi bi alayım klozette zıçarken bile resim paylaşmazsam adam değilim bak, tarhana çorbası kaşıklarken, bakkaldan patates-soğan alırken ha babam yollayacam... Hatta sırf bu iş için akıllı telefon bile alabilrim...
Hayret bi şey yaa, ben derse çocukları dövmeye gidiyorum, uyuz ettiniz...
Not : Yukarıdaki mesaj tamamen ironi ve şaka içerir...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Herkese Günaydınlar Arkadaşlar
Ben çarşamba toplantısına gelemiyorum diye niye kimse çarşamba akşam toplantısına öncülük yapmıyor haydi hareketlenin akşama toplanmak isteyen yokmu benim yokluğumu hissettirmeyin

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Murat Kardeşimetme ne olur çalış seninde olur
![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Honda Shadow Spirit 750
İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
A Rh (+)cümleten selamlar millet. işler biraz hafifledi bu haftaforumu takip edemedim. bişi kaçırmadım dimi :D
r
i
0 Rh (+)ben sana özet geçeyim oğuzhan... patch alanlar, manzara kenarına park edenler şov yapıyor, fabrikasyon lastikler kayıyor, ön fren sıkmıyoruz, hepimizin boyu her motora yetmiyor, celil abi buluşun diye avrupa yakasını gazlıyor, ve ben baklava alıyorum... sıradan bir raptor haftası anlayacağın...
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)