Gününüz Aydın olsun.
09-05-2015
hava açık- şiddetli rüzgar (Kuzey-doğu)
Hedef: İzmir -Çanakkale (290 km)
Çanakkale motor kulübünün 16-05-15 tarihi için düzenlediği etkinlik ,öne çekilerek, önümüzdeki seçimler sebebi ile ilgili makamlar tarafından 10-05-2015 pazar günü için izin verilmiş. yer olarakta İZMİR Çanakkale yolu, Çanakkale şehir girişi sağındaki ''Hava radar mevzii yolu üzerindedir (5 km)
Aile fertlerinden ve dostlardan gece gündüz demeden onlarca telefon aldım.(GSM oparatörlerine çalıştılar)
Gelen telefon ve mesaj alıntılarında, ''Baba çıldırdınmı sen'' '' senin yaşındakilere son verilen rapor, kalp yetmezliği- solunum yetmezliği %100 zaturiye olacaksın, gidersen şimdiden helallaşalım'' v.s gibi.
Bilmiyorlarki. ! (beni 77 yaşına getiren gezginlik tutkusu) Kendileri bir ruhsal problemlerinde kapağı doktora atarlar, bense motora binip yol yaparım. Oluşmuş problemler başladıkları nokta 'da rezil olurlar,döndüğümde
problem yaşanmamıştır.
Hastalıklar,akut-kronik olarak sınıflandırılırlar. Ben kronik sınıfındayım, üniversitelerde, Alkol-siğara-uyuşturucu tedavi üniteleri mevcutken, benim 60 yıllık motor hastalığıma ,bilimsel bir çözüm yok. gerekte duymuyorlar.
Neden'mi ? Aşk-sevgi- Tutku insanı hasta etmez, ömrünü uzatır. Onu özgür kılar.
Saat 10:40 Motor ısıtıldı. Benzin kontrol edildi. Lastik havaları ölçüldü. soğutma sisteminin faaliyetleri gözden geçirildi,Avadanlıklar gözle kontrol edildi. Kask kafaya monte edildi. Nene camdan bana bakıyor,iki eli yanlarına vuruyor vah,vah der gibi,Exzozlarını dinliyorum daytonanın harley davidson gibi.
Bir motorcu selamı veriyorum cama doğru, Hadi benden eyvallah. Özgürlüğe bir selam daha benden.

Regal dayton 250- 2014
İzmir
A Rh (+)

ilker akgül ANTALYA-MERKEZ