Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Can İnan
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

İlk defa motor alıyorum bazı sorularım var

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır bir motor sevdam var ama hiç almak etmek nasip olmadı umarım bu yazı motor üzerinde geçiririm. Neyse fazla uzatmadan konuya giriyorum ben oldum olası chopper sevmişimdir. Diğerleri bana hikaye geliyordu elimde de yaklaşık 5000tl kadar bir para var ilk güzel orta derece bir başlangıç motoru için ideal diye düşünüyorum. İlk başta DD250E-9B modellerine bakıyordum tam 4500-5000 e güzel temiz birtane buldum ustayıda alıp gitmeyi düşünüyordum sonra nereden esti aklıma bilmiyorum ama DD250E-6C ler aklıma takıldı(Daytona) ki bu görünüş olarak vs tam benlik bir motor gibi geldi ve ona yöneldim tam beni tanımlıyan bir motor. Sonra onların fiyatlarına bakmaya başladım birkaç tane güzel buldum ama aklım buna takıldı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00885393/detay

Daha ehliyetim yok almadım büyük ihtimalle bidahaki hafta sürücü kurslarına gidip uygun bir fiyatta anlaşıp hemen ehliyeti almak istiyorum. Daha önceden scooter deneyimim oldu arkadaşımın kuba superlight ını sürdüğüm oldu çok ahım şahım bir bilgim yok ama kısmen deneyimli sayılırım. Tabikide ehliyeti aldıktan sonra paldır küldür trafiğe çıkma gibi deli bir niyetim yok. Hepsi zamanla alışınca olacak umarım. Artık sorularıma geçebilirz diye düşünüyorum.

Şimdi ilana baktığınızda bu motor sizce nasıldır iyi hırpalanmışmıdır nedir neyin nesidir? İlan şubattan beri duruyor belki bir kusuru vardır birşeyi olabilir?

Özellikle dikkat etmem gerek husular varmı bakmaya gittiğimde?

Bu linkini attığım motorun plakası 35 herhangi bir sorun olurmu istanbul'da kullanınca?

Kask olarak hangi marka tavsiye edersiniz? Arai cidden iyi bir marka ama fiyatlarıda iyi acaba güzel bir kaskını piyasayı takip etsem araştırsam etsem 450 civarında bulabilirmiyim? veya daha ucuza ama kaliteside fena olmayan başka bir marka?

Üstünde benzin devir göstergesi olmadığı için merak ettiğim bir konu var 100km de yaklaşık kaç lt benzin harcıyor?

Eğer motoru alırsam aldıktan sonra angel eyes(daha doğrusu devil eyes kırmızı olanından) takmak istiyorum herhangi bir sorun sıkıntı olurmu?

Evet arkadaşlar tüm sorularım bunlar okuduğunuz için teşekkür ederim

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Ya o motor piyasa fiyatina gore ucuz baya boyatmis bide kazasi mazasi olabilir guvenemedim,arka camurluguda cok kisa butun sirtin camur olur.Ben olsam baska daytonalara bakardim.Kask olarak favorim Shark Raw ama biraz tuzlu,ona alternatif Diesel kasklarda guzel yanlardan hafif sisik olanlar 550 falandi sifiri.Benzin de asagi yukari 50 liraya dolar 200 km gider kullanima bagli .Umarim alirsin gönlüne gore bi motor.
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Deniz Baykal
    İnşaat Mühendisi
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    O baktığın motora daha önce bakan arkadaşlar da oldu forumda. Fakat ilan sahibine hiç ulaşamamışlar. Büyük ihtimal motorunun reklamını yapıyor

İkinci el piyasası biraz yüksek seyrediyor. Şu an İstanbulda 2015 sıfırlar 10300 e kadar düşmüş durumda. Maddi durumuna göre artık 2. el veya sıfır tercihini yaparsın.

Kask olarak ben Shark Vancore kullanıyorum. Güzel bir kask ama görüş alanı biraz dar. Aynı durum Shark Rawda da mevcut.

Benzin göstergesi yok ama gerekte yok. Depo kapağını açarsın bakarsın benzin durumuna veya salladığında sesten bile anlaşılabiliyor.

Can İnan
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevaplarınız için teşekkürler. Bu motor için ikinci el diğerlerine göre fiyatı bi hayli ucuz olduğundan sıcak geldi yoksa 7.500-8.000 verene kadar az daha verip sıfır 2015 model alırım.

Ki büyük ihtimalle sıfır a yöneleceğim gibi duruyor hem derdi tasası da olmaz diye düşünüyorum haksızmıyım?

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Taksit olayi avantaj tabi ama ben olsam ikinci el alirdim sifir amemelik.Az daha vereyim dedigim 2 3 bin lira sonuçta. Sende yeni aliyosun motoru ya acemilikten macemilikten orasina burasina biseyler olacak edecek veya biseyleri degistirmek isteyeceksin.Bence 2. el al sifirina tamamlayacagin parayla da kask mask alirsin motorla oynarsin egzoz falan yaptirirsin.
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Can İnan
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı berkehrercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksit olayi avantaj tabi ama ben olsam ikinci el alirdim sifir amemelik.Az daha vereyim dedigim 2 3 bin lira sonuçta. Sende yeni aliyosun motoru ya acemilikten macemilikten orasina burasina biseyler olacak edecek veya biseyleri degistirmek isteyeceksin.Bence 2. el al sifirina tamamlayacagin parayla da kask mask alirsin motorla oynarsin egzoz falan yaptirirsin.
    Tebrik ediyorum aklımı çeldin

Dediğinde doğru kask giysi ekipman derken zaten rahat 1000tl en az öyle gidicek

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,612
    Beğenilmiş
    6,979
    Merhaba Can aramıza hoş geldin
    İnşallah kısa sürede gönlündeki chopper makinaya kavuşursun

Can İnan
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Can aramıza hoş geldin
    İnşallah kısa sürede gönlündeki chopper makinaya kavuşursun
    Merhaba Celil abi hoşbulduk inşallah yakın zamanda bulucaz aradığım motoru

Bu arada bu ilandaki

numarayı arayınca meşgule atıyor. Birkaç kere daha arayacağım bakalım ne olucak.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,612
    Beğenilmiş
    6,979
    Alıntı chopperforlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Celil abi hoşbulduk inşallah yakın zamanda bulucaz aradığım motoru

Bu arada bu ilandaki

numarayı arayınca meşgule atıyor. Birkaç kere daha arayacağım bakalım ne olucak.
    Bence o makinaya pek ümit bağlama sen bakan 3.cü kişisin ben sahibinin arkadaşını buldum yanımda aradı arkadaş yine dönmedi

Can İnan
    YOK
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence o makinaya pek ümit bağlama sen bakan 3.cü kişisin ben sahibinin arkadaşını buldum yanımda aradı arkadaş yine dönmedi
    Tesekkurler celil abi bende mesaj attim rahat 7-8 kere aradim geri donus yapmadi ki o motora degerinin ustunde de para verebilirim cunku cidden hosuma gitti begendim.

Peki sormak istedigim birsey var sen bu islerin ustadisindir sonucta sana sormayacagimda kime sorucam ben duz bi motor alsam bu ilandaki motor gibi stop lambasini sinyallari vs degistirsem kisacasi custom bi chopper haline getirsem bana az cok ne kadara mal olur?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)